Miért fogyasztanak több mint kétszer annyi cukros üdítőt a szegény gyerekek, mint a gazdagok?
Amugy ez egy nagyon érdekes dolog. En hasonlo tanulanyokat szoktam olvasni, de ilyet neg nem lattam.
Szerintem talan.. Azert lehet mert ezzel probaljak "mutatni" hogy nem is szegenyek, hiszen ezek az uditok regen fokent a gazdagok italai voltak. Probaljak ellenkompenzalni a valodi szegénységet, enis tapasztaltam egy ismerosnel hogy kb kolat ittak kolaval, ellenben neha alig jutott penz a szamlakra. Erdekes az biztos. En csak erre az allaspontra tudok gondolni.
Nem tudom, én sem értem. Valószínűleg ez az egyetlen "luxus" amit megengedhetnek maguknak.
#4 válasza meg arról, hogy a szegények lusták... Hát, "kissé" felzaklató. Nagyon nehéz körülmények között telt a gyerekkorom egy része (anyukám tartós beteg és nem tudott elhelyezkedni, ráadásul beütött 2008). Még fára sem volt pénzünk, nemhogy üdítőre. A "kert" meg nem varázsolódik elő a semmiből. Hadd ne meséljem el, hogy az elmúlt 14 évben hány tucat sokszáz forintos epertő pusztult ki teljesen, és hány több ezer forintos ribizli bokor pusztult ki. A gyümölcsfák metszéséhez szakértelem kell, és a gombaölő, kukacmentesítő permetszer is több ezer forintos tétel. A szerszámok, permetezőgép, szánttatás is pénzbe kerül, és vagy bejön a termény vagy nem. Kutyavacsora.
Annyira könnyű rávágni, hogy a szegénység oka a lustaság, de nem mindig az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!