Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szoktatok jegeskávé/kávéitalt...

Szoktatok jegeskávé/kávéitalt vásárolni az élelmiszerboltokban?

Figyelt kérdés
Melyik a kedvencetek? Én a Müllerest szeretem nagyon és az Aldi saját márkás poharast,

2021. febr. 11. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak Milli jegeskave vagy Aldi sajatmarkas poharas latte m vagy espresso macchiato.

Starbucks, jo, de draga, es nem is nagyon jarok olyan boltba, ahol kaphato.

Mizo flat white, vagy espresso regen sokat ittam, mar nem szeretem annyira, meguntam.

Hell kavekat kostoltam, szamomra az egyik sem hozza az elvart kave ízt.

2021. febr. 12. 04:23
 12/14 molnarmarcell21 ***** válasza:
65%

Kipróbáltam, mindegyik borzalmas, túlcukrozott tej némi rossz kávéízzel :)

Eleve nem szabad bele cukrot tenni. Jobban jársz, ha te magad lefőzől otthon egy jó kávét és töltesz hozzá magas zsírtartalmú tejet. Még olcsóbb is.

2021. febr. 12. 07:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem,én zúl drágának találom,és valóban jobb a házi.
2021. febr. 13. 06:33
 14/14 anonim válasza:
Igen,van mikor a Reálban veszek ilyen cappuccinot veszem ilyen tasakos és porban van, de általában a Penny saját márkás cappuccinot szoktam.
2021. nov. 30. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!