Hogyan csináljak egyszerű "jegeskávét" a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Gondoltam viszek be jégkocka tartót és fagyasztok le. Csak nem tudom hogyan.
a) lefőzött kávét fagyasztok le, és egy pohár tejbe dobok bele 1-2 kocka kávét
b) tejet fagyasztok le, és egy pohár kávéba dobok 1-2 kocka tejet
c) kávét és tejet is fagyasztok le, és egy pohár kész tejeskávéba dobok bele 1-2 kocka kávét és tejet is (illetve magát a tejeskávét fagyasztom le, és a kész tejeskávéba dobok bele 1-2 kocka fagyasztott jegeskávét)
??
2020. jún. 4. 01:31
1/9 anonim válasza:
Én a kávét szoktam lefagyasztani, és azt dobom tejbe :)
2/9 anonim válasza:
A tej nem jó lefagyasztva. A kávét fagyaszd le.
3/9 anonim válasza:
Na mondok egy jot neked: lefozod a kavet, ontesz bele tejet es beleontod a korabban lefagyasztott hutopoharadba, ami parszazas tetel :)
5/9 anonim válasza:
Szerintem ha a sima tejeskávéba dobálsz pár jeget, az is tökéletes :)
6/9 anonim válasza:
Hutopohar: duplafalu pohar, van benne egy folyadek ami megfagy fagyasztoban es szepen kb jeghidegre lehuti az italt ezt kovetoen :)
7/9 anonim válasza:
6!
Köszi. Magyaran egy értelmetlen cucc... Simán beteszi az ember A hűtendő folyadékot a hűtőjébe, aztán atlanti egy termoszba és még van oldva a probléma.
8/9 anonim válasza:
Hat ilyen gyorsan nem huti le a kavedat a fagyaszto se franko hidegre. Ha viszel a boltbol haza langyos uditot vagy barmi akkor is tok jo.
9/9 anonim válasza:
Én vanília fagyit vinnék csinálnék egy tejeskávét bele tennék a fagyiból 2-3 kanállal nyami :D ha még van tejszínhab is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!