Ha elkezdek energia italozni mennyire káros?
17 éves vagyok, sosem ittam energia italt
De ha meginnék heti 1-et akkor mennyire lenne káros?
Amennyire a smog Budapesten. Lassan öl minden ilyesmi, főleg ha keveset iszol. Semmi xtra. Inkább az a baj, hogy a koffein függőséget okoz, ha leállsz vele fáradtabb leszel egy ideig stb. Plusz finomak az endzsik és nehéz letenni őket ezért :D
Ne kezdj el "energiaitalozni", de ha néha megiszol 1et semmi bajod nem lesz. Kávétól se. Kávé egészségesebb egyébként (nyilván minőségtől függően). Mint bartender inkább azt javaslom.
24/F
Egyszer megittam három nagy cukormenteset 15 évesen...nem aludtam három napig.
Aztán utána nem is ittam 7 évig, elegem lett belőle akkor.
Most a napokban ittam egyet csak az íze miatt és eleredt az orrom..ne idd.
Hidd el nekem mikor azt írom, hogy épp eléggé. Eleve ha heti egyet megiszol, rá fogsz szokni, és mindig várni fogod. Aztán rájössz, hogy heti kétszer se lenne rossz, és azt fogod hinni, hogy ez még belefér, hisz nem iszol sokkal többet. Ennek viszont a vége az, hogy amint megpróbálod elhagyni, fáradt, ingerült leszel, és kívánni fogod a löttyöt.
Nyilván ez nem szent írás, fiatalon még én se éltem át ezt, holott napi 2 litert is megittam, de 22 éves korom óta nagyon megérzem a hatását, és a hiányát is, ha épp elkap a kísértés, és 2-3 alkalommal iszok. Inkább vegyél valami nagyon finom teafüvet és teázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!