Hogy szereted a kakót inni?
Figyelt kérdés
Elkevered a kakaót a tejben, vagy a tej tetejére szórod a port és úgy iszod?2020. dec. 15. 19:40
11/22 anonim válasza:
Instant kakaóba, és vanilíás cukormentes fehérjeporral összekeverve meg őrölt fahéjjal.
Erre még két három tojássárgája félnyersen és megvan az étkezés, a fehérjét meg főzve csak később.
14/22 anonim válasza:
Nyiltan felvállalom ezútta, ország, világ, galaxis előtt, hogy én biza előbb a kakaóport beleszóróm a bögrébe, és utána ráöntöm a tejet, és elkeverem! Igen! Mert ez én vagyok, és én vagyok a kakaókirály!
15/22 anonim válasza:
Keserű kakaót osszekeverem barnacukorral, (1:1 arányban) majd kis tejjel sűrű masszát csinálok belőle. Ezt apránként higitom vigyázva, hogy homogén maradjon.
Ezután felmelegitem 80°C-ra és tejszinhabbal fogyasztom. 😁
16/22 alexa2020 válasza:
A felmelegített tej tetejére szórom a cukrot és a kakaót meg a fahéjat
17/22 A kérdező kommentje:
Kedves alexa2020! Utána el is kevered?
2021. jan. 5. 17:48
18/22 anonim válasza:
Instant kakaópor (Nesquik) hideg tejjel és hidegen is iszom meg.
Ha én csinálom meg. De sokszor megveszem az Oké vagy Cserpest, és azt iszom hidegen, hidegen szeretem.
19/22 anonim válasza:
Sokféleképpen el szoktam készíteni, de ilyet még nem hallottam, hogy a tej tetejére szórom és úgy iszom. Ennek mi értelme van?
20/22 anonim válasza:
Na bakker nem tudtuk meg 16-tól, hogy végre kakaótársadra leltél-e. Tulajdonképpen nagyon érdekes lehet így, hogy úszik az elképzelésem szerint Nesquik a tetején, s miközben iszod, picit "rágni" is kell. Vagy a Nesquik elolvadna? Húha olyan rég ittam már itthon kakaót, hogy nem tudom. Ha innék akkor egy csipet sóval! Különben ha ritkán megkívánom inkább megveszem a boltit, itthon olyan úgyse lenne, az egy külön kategória szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!