Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Minek fújják fel annyira ezt...

Minek fújják fel annyira ezt a "minőségi" kávé dolgot? Kávétabletta, meg méregdrága kávéfőző gépek?

Figyelt kérdés
Állandóan ilyen hülye reklámokat kell nézni. Jó hogy nem már krumplikapszulát reklámoznak. Nem lehet csak természetes módon, kávébabból, kotyogós kávéfőzővel egy jó kávét főzni? Ahogy mezei krumpliból tudunk finom rakottkrumplit csinálni? Ez a sznobok lehúzása?

2020. nov. 21. 22:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem zavarnak reklámok attól nem veszek meg valamit ha nincs szükségem rá. Nincs se kotyogos kávéfőzőnk se kapszulás kávéfőzőnk.
2020. nov. 22. 07:48
 12/40 anonim ***** válasza:
86%
Nos, én kávé függő vagyok. Imádom kb minden formában. Van kotyogós kávéfőzőm, french press-em, cold brew csepegtetőm, nescafé automatám és full automata Jura gépem. Mind más kávét főz, mindet másért szeretem. De be kell vallani, a Jura minősége messze felülmúlja a többiét. Frissen őrölt kávébab, nagy nyomáson lefőzve- ez az igazi kávé.
2020. nov. 22. 08:17
 13/40 anonim ***** válasza:
18%
10, ne te döntsd már el, hogy én kávé és kávé között milyen különbséget érzek. Számtalan fajta, számtalan módon készült kávét ittam már. Parasztvakitás ez az egész, nehogy már létszükséglet legyen minden családba a kapszulás kávéfőző :). Hagyjuk már ezt. Tudom, manapság már felmosni sem divat, vagy takaritónőt hivnak az emberek vagy robotporszivót vesznek, 40-60 m2-es lakásokba is.
2020. nov. 22. 10:28
 14/40 anonim ***** válasza:
76%
Az, hogy te nem érzed, semmi mást nem jelent, csak azt, hogy te nem érzed. Ettől még van különbség.
2020. nov. 22. 10:31
 15/40 anonim ***** válasza:
14%
Azt, hogy te érzed, semmi mást nem jelent, csak azt, hogy te érzel valamit. Nem te alkotod az emberiséget egy személyben. Nem kell kardoskodni, ha valaki mást gondol. A különbséget te jelentősnek érzed, nem tudsz nélküle éni, másnak jelentéktelen, vagy bőven elég neki alkalmilag innia és vennie vagy nem szereti azt az izvilágot, amit te. Placebo, marketing, az emberek meg összeverekednek miatta .
2020. nov. 22. 10:32
 16/40 anonim ***** válasza:
33%
Aki nem szereti a kapszulás kávéízt, az nullára lesz pontozva :)) Nevetséges. Nem tudom, felmenőink hogy bírták ki évezredekig enélkül. Végigittam a Café Frei kinálatát, kóstoltam mindenféle gépen készült kávét, nem tudom, miért látnak bele kis ízvilágbeli eltérésekbe ekkora különbséget sokan. Ez a tudatalatti reklámok általi manipuláció miatt is lehet. A kérdés meg ere vonatkozott, nem arra, hogy megtéritsük azokat, akik még nem vettek kapszulás gépet. A környezetterhelésről ne is beszéljünk (tele a média a klimaválság miatt bekövetkező katasztrofális változásokkal a közeli jövőben, de az emberek számára létszükséglet otthonra 8fajta kávé 6fajta géppel.)
2020. nov. 22. 10:43
 17/40 anonim ***** válasza:
18%
16, nincs kávékapszulás íz, megmondta itt a szakértő, pont olyan, mint a kotyogós.
2020. nov. 22. 11:06
 18/40 anonim ***** válasza:
71%
16,Ne köss bele más válaszadókba, ez nem a te kérdésed.Válaszolj a kérdésre és ne vegzálj másokat. Valakinek nem jön be a kávékapszula. Lépj túl rajta.
2020. nov. 22. 11:10
 19/40 anonim ***** válasza:
53%
Elnézést : 17-nek mondom
2020. nov. 22. 11:10
 20/40 anonim ***** válasza:
81%

16!

Nem, nem létszükséglet. De ha az ember szereti, miért ne? Nekem épp nincs kapszulás kavegepem és azt nem is tervezek venni, de ahogy már irtam -12. komment- van pár másfajta.

Nem nagyon nézek reklámokat, nem is tudom Magyarországon mi megy a tvben, nem ott élek, nem azért iszom kávét, mert reklámozzák.

2020. nov. 22. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!