Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A gyerekeitek szeretik a colát?

A gyerekeitek szeretik a colát?

Figyelt kérdés
kisgyerekekről van szó, 5 - 6 évesek
2020. nov. 12. 18:26
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
90%

Nekem nincs gyerekem, de a közeli rokonságban sok kisgyerek van és mindegyikük imádja, a nővéreim gyerekei kb. mást sem isznak..

Mondjuk ha saját gyerekem lenne, én csak idősebb korában engedném, hogy igyon, mert nem igazán tartom normálisnak, hogy sok családban erre szoktatják már egészen kis kortól a gyerekeket, hogy az innivaló is valami édes, sokszor szénsavas valami, sima vizet meg soha nem kapnak. Az ilyen gyerekekből lesznek azok a felnőttek is, akik azt állítják, nem szeretik a vizet és egy pohár vizet se képesek legalább fél pohár szörp vagy italpor nélkül meginni.

2020. nov. 12. 20:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém minden szénsavasat utál, a kölyökpezsgőt is, így a colát sem szereti. 7.5 éves.
2020. nov. 12. 20:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
2x7 éves vagyok és sose szerettem a szénsavas italokat csak vizet iszok
2020. nov. 12. 20:30
 24/25 anonim válasza:
16%
23. Wait that's illegal
2020. nov. 12. 20:34
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

10es, ez azért durva nevelési hiba.

Mi az, hogy csak kólát hajlandóak inni???

2020. nov. 12. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!