A gyerekeitek szeretik a colát?
Én 5-6 éves koromban nem is kaphattam, kerek-perec meg lett mondva, hogy “ez a nagyoknak való”. Unokatesóim sem ihattak olyan 8-10 éves korig.
Szerintem nem kell egy óvodás gyereket ilyen cukros-koffeines löttyökkel itatni. Max szülinapon, karácsonykor kortyolgasson el egy kis pohárral és ennyi.
Még régebben olvastam itt, hogy a kóla elmúlasztja a hányingert a gyerekeknél. Az 5 éves lányomnál kipróbáltam, és bevált. Tehát csak akkor kap pár kortyot, ha beteg, és hányingere van. Úgy gondol rá, mintha az gyógyszer lenne😊
Amúgy nem kap.
Már miért is kéne egy hatéves gyereknek képesnek lennie meginni egy pohár kólát?
Én is csak nehezen vagyok képes rá, pedig nagyon sokszor vagyok hat...
10:
mi az hogy mást nem képesek meginni???
Nem gondolod hogy valami nagyon félresiklott ?? Egyrészt ha nem veszel akkor nem iszik (persze zsebpenzbol meglehet oldani de nevelés kerdese )
Szerencsetleneknek épp hogy kinőtt a rendes foguk pár év múlva már el is fognak rohadni??? Neharagudj de komolyan hogyan engedted idáig fajulni??? Jezus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!