Hová tünt a "Tikkadt szöcske" kóla?
Pár éve lehetett kapni az akkor újdonság Tikkadt szöcske"-márkanevű magyar gyártású kólát!hová tünt?
Szerintem nem volt túl népszerű, kevesen vették. Illetve még az elején "nagymagyar" ismerőseim menőztek vele, hogy veszik, mert örültek a fejüknek, hogy végre valami kólaszerű löttyöt tölthetnek magukba, ami magyar, de aztán idővel rájöttek, hogy mégiscsak szívesebben isszák a haldokló nyugat gépi kóláját.
Nekem tetszett az íze, de tény, hogy nem z átlag ember ízlésének való volt, főleg nem azokéhoz, akik valami kólafélét vártak.
Nem vette senki szerintem. Szerintem nem magyar kólaként kellett volna reklámozni. Így én is többségében csak olyasmi embereknél láttam, akik ilyen látványos nyugat-utálók, vagy elkönyvelték a kólát az ördög italának, de igazából szerették. És akkor megvették ezt a "magyar kólát", hogy majd olyan íze lesz, mint a Pepsinek, és hát... nagyon nem olyan íze van. xD
Ha mondjuk valami tök más italként promózták lett volna, egy más célközönséggel, akkor talán lehetett volna sikeres.
@3 Még lehet, hogy létezik, meg gyártják, de üzletekben nem árulják már. Amire nincs nagy kereslet, azt attól még gyárthatják kisebb mennyiségben, de a boltokig nem jut el.
#4 igen persze, gondoltam, hogy valahogy így működhet. Csak gondoltam jelzem, az ital még letezik :)
(#3 vagyok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!