Miért van kevés szénsav a kólákban mostanság?
Rendszeresen ilyen az összes, coca meg pepsi is. Régebben üveges és aluminiumosba kifejezetten erös savas volt,mostmár enyhe , a müanyagos meg nagyon enyhe,velem is elöfordult hogy szinte semmi nem volt.
Már nem is veszek
A kisebbekben több van
Ha fel literest veszek jo erős a nagy meg két pohár megivása után inkább szénsavmentes 😀
Én szoktam venni kis üvegeset is, nagyobb kiszerelést is, és mindig van benne sok.
Egy nagy üveg, ha ki van bontva és nem isszák meg pár napon belül, egy héten belül, akkor elszáll belőle. De frissen mindig iszonyatosan pezseg.
Aki a szénsavmentest vagy nagyon gyengét szereti annak a pepsit ajánlom,meg a cola lightot azok a lehetö legkevésbe savas kólát.
Az olcsókban budget márkákból szoktam venni ami még melegen is savasabb mint a márkás kólák
Milyet iszol?
Én a normális eredetit cocát szoktam, az teljesen jó szénsavas. De kóstoltam már a zérót. Annak nemcsak az íze borzalom, de olyan, mintha állott lenne, mint amikor a normál coca üvege már pár napja nyitva van és úgy innál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!