Melyik vizet szereted a jobban?
Figyelt kérdés
Most a nagy melegben iszom az ásványvizet és erről jut eszembe:2020. júl. 28. 12:58
A kérdező szavazást indított:
menteset! (SZÉNSAVMENTES)
Szénsavasat!
enyhén szénsavasat
150 szavazat
1/33 A kérdező kommentje:
Inkább úgy kérdezném, ebben a 30 fok feletti időben melyik esik jobban nektek?
2020. júl. 28. 13:00
2/33 anonim válasza:
Ilyen dög melegben a csapvizet szeretem. Kiiszom a csapot!
3/33 anonim válasza:
Otthon csapvíz. Nagyon jó, finom, és nem kell haza hordani kartonszámra az ásványvizet. Plusz nem termelek műanyag hegyeket.
Ha valahol ásványvizet iszom, akkor menteset. Nem függ az időjárástól.
5/33 anonim válasza:
Szódát csinálok otthon rendes csapvízből. Beteszem a hűtőbe. Nagy melegben nekem a szénsavas jobban esik.
Ha ásványvíz, mindig szénsavasat iszom. Sima vízért nem szoktam külön pénzt adni, nálunk nagyon finom jön a csapból :)
6/33 anonim válasza:
Nálunk finom a csapvíz, így azt iszom. Ahol nem, ott szénsavmentes vizet.
7/33 anonim válasza:
Itthon szűrt csapvíz. Munkahelyen szódagépből hideg szénsavas víz, de az is sima csapvízből készül.
9/33 anonim válasza:
Menteset vagy csapvizet. De csakis szobahőmérsékleten.
10/33 Trevor. válasza:
Ezek szerint én vagyok kisebbségben, aki hordja zsugorszámra a Szentkirályit a boltból :D.
Melegben inkább mentes, amúgy vegyesen. Megiszom a csapvizet és a szűrtet is, de ha már van ásványvíz, akkor miért ne inkább azt? Olcsóbb és egészségesebb, mint bármilyen üdítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!