Más is észre vette hogy alig van a palackos üdítőkben már szénsav?
Figyelt kérdés
Például a pet palackos coca cola a dobozoshoz képest olyan mintha 2 napig állt volna kinyitva, semmi szénsav benne.2020. febr. 26. 14:42
1/2 anonim válasza:
Alig van?
Nálunk az ilyen üdítőknél rendszeres probléma, hogy sok ideig kell rázogatni és kiengedni a szénsavat, mert fogyaszthatatlan olyan állapotban ahogy eredetileg vesszük. Nekem konkrétan fájdalmat okoz, ha megiszom úgy, hogy nincs kirázva/kikeverve...
2/2 anonim válasza:
Kedves kérdező egyetértek veled mert én is jártam már úgy és nem tudom hogy miért van olyan mintha egyszerűen nem lenne benne szénsav de érdekes az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!