12-es köszönöm
Igen,250-400ft szokott lenni :D
4 nincs benne illegális anyag
Ha amfetamin lenne benne úgy néznél ki mint a képen látható amfetamin fogyasztók amit belinkeltem az előtte-utána képeken
14 azért a bulisok sem néznek ki így
Bár már megnyugodtam,nagyon szigorúan ellenőrzik az italokat
15 hát persze mert nem minden héten nyomják
Sok drogos csak alkalmanként drogozik, nem minden héten
De ahhoz, hogy a fogaid kihulljanak elég minden szombaton a diszkóban nyomni amfetamint
Egy rendes tiszta nagy adag amfetamin után már reggel fájnak sőt egyeseknél lötyögnek kissé a fogaid a diszkóból hazafelé menet csupán ennyire rombolja a szervezetet
Rendkivűl leépült embereket láttam már szórakozóhelyeken nem egy esetben akik jól láthatólag rendszeres szintetikus drogosok voltak akik valószinűleg már évek óta nyomták rendszeresen a speedet vagy az extasyt
Az amfetamin nem heroin, ópiát vagy kokain vagy kannabisz hogy lehet nyomni évekig aztán kivűlről nem látszik rajtad semmi különös, hogy drogos lennél mivel ezek természetes eredetű kábitószerek
Persze pánikbetegséget meg skizofréniát kaphatsz bármelyik drogtól, valaki már a kannabisztól is pánikrohamos beteg lesz, nem muszáj keményebb drogokhoz nyúlni, hogy mentálisan egy életre megbetegitse az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!