1-es szóval ilyen lehet a boltokban?
Monsterben van?
Ha amfetamin lenne bennük, akkor már rég kihullott volna az össses fogad és üvegcsontúságban szenvednél meg 20 évvel öregebbnek néznél ki mint amennyi vagy
3-as akkor az energiaitalokban tényleg az van ami rá van írva az oldalukra?
Mármint amiket boltban veszel meg azokban nincs semmi illegális?
Miután már taurint is csak némelyik tartalmaz, szerinted?:)
A taurin egy aminosav. Nem drog... de emiatt "tud többet" az energiaital, mint egy kávé.
Azonban amióta a korábban energiaitalként árusított termékek zöme taurin nélkülivé és csökkentett koffeintartalmúvá vált (a max 32mg/100ml volt régen, ha jól emlékszem) a "chips - adó" után, most már ún. energiaital is alig maradt a piacon, a többség 'koffeintartalmú szénsavas üdítőital'-t forgalmaz.
A profit az isten: vajon ezek után mennyi eséllyel tesznek amfetamint az "energiaitalokba", ha már a koffeint és a taurint is csökkentették/elhagyták, mert ha megtartják, az áremelkedés miatt úgy bezuhan a forgalmuk, hogy a kutya sem venné?...
Nagyon meglepne, ha tartalmazna itthon(!) bmelyik is.
Tapasztaltál eltérést az összetevők és a hatás tekintetében?
Az amfetamin nem kicsit pörgetne bárkit, nehéz lenne nem észrevenni a különbséget, ha valaki próbál olyat és 'sima' e.italt is.
Gondolom utána mindenki az amfetaminosat venné, nem?
Illetve: nem tudom elképzelni, hogy az ára nem volna az egekben emiatt.
Bár lehet, hogy naiv vagyok...
Mellesleg a szárnyakat ígérő marka esetében sem éreztem a "csúcshatást", sőt, semmi extrát - ellentétben biz. drogériákban kapható pezsgőtabletták kombójával.
#5 voltam
8-as soha nem szedtem amfetamint :D
Ezek szerint amiket boltban veszel italok azokban tényleg az van ami rá van írva?
Én a Monster Rehabnál és az Adrenalin energiaitaloknál éreztem élénkítő hatást
Jó eséllyel az van benne.
NÉBIH engedélyt kapott, úgyhogy ha csak nem nyúltak bele azóta ilyen módon az összetevőibe (és elfelejtették jelezni/ újra engedélyeztetni), nem tartalmazhatna illegális összetevőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!