Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudtok az Extasyról?

Mit tudtok az Extasyról?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 16. 15:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
Azt hogy ne szedd be, mert drog.
2020. ápr. 16. 15:07
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Ki se próbáld, mert amik ma vannak veszélyesek. Na meg függőséget is nagyot okoz a sima is nem, hogy ez!
2020. ápr. 16. 15:08
 3/16 anonim ***** válasza:
11%

Keress rá a neten ha kíváncsi vagy.

Ha nincs agyad a googlet használni, akkor ne tolj bármilyen szert.

2020. ápr. 16. 15:13
 4/16 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 16. 15:17
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

A sok idiótával ellentétben én tudok értelmes választ adni neked:

Nem okoz durávbb függőséget mint az alkohol. Ha betartod a 90 napos szabályt nem lesz bajod! A szerotonin termelésed határát 80%-kal lépi át, szóval "kicsit" baszakodik az agyaddal. Ha sokat csinálod szerotonin szindrómás lehetsz, ami nem egy jó dolog.

Több fajta van, vannak durvábbak és gyengébbek, elsőre mindenképpen kis mennyiséget és biztonságos környezetben!

Elég intenzív hatása van, erős eufóriát érzel és szeretet flessed lesz tőle.

2020. ápr. 16. 15:20
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Amikor kimegy a hatása elég durván depressziós lehetsz, de ez attól is függ, hogy egyébként milyen a mentális állapotod.
2020. ápr. 16. 15:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

#5 Én is tudok neki értelmes választ adni. Én függője vagyok, 1 éve. És elég oda 1-1,5 hó szünet. Ha csak nincs valami mentális problémád, amiről nem nagyon tudsz! Vagy ha egy buliban 400+ mg-t benyomsz.

A mostaniakkal az a baj, hogy mefedron van bennnük. Nem 4-mec,4-mmc és erősebb függőséget okoznak mint a kóla.

Ha kiakarod próbálni. Akkor egy negyeddel vagy max félel kezdj. Erősségtől függően, pl egy 300 mg-s eki esetében. Első adagnak egy ötödöt ajánlok. Mert volt haverom, akit egy negyed nagyon szétcsinált, pedig ő is függő. Gondolom felvolt ütve a laszti valami xarral. És szerintem 1,5-2 órát várjál a következő adag rádobásával! Utána viszont 30-40 percenként dobálhatod!

2020. ápr. 16. 15:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Eleve ilyen időszakban hol lehet cuccot kapni? És milyet?

100% biztos hogy felütik valamivel... ha már mefedronnal akkor rég szar az egész.

Nincs már tiszta drog, és most meg főleg nem lesz, feketeimport nélkül. Örülj ha nem patkánymérget vagy Tomi mosóport kapsz.

2020. ápr. 16. 15:33
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Mert ugye az összes dizájner szer Kínából jött,.szóval erősen kétlem, hogy most bármilyen fürdősó átjönne a határon.

Extra veszélyes vagy hatástalan szerek lehetnek most piacon.

Még békeidőben is erősen szennyezett volt ez a fajta cucc.

2020. ápr. 16. 15:35
 10/16 anonim ***** válasza:
(Úgy értem, nem jön import a hatásában hasonló dizájner drogokból, amivel ütik az ekit. Tiszta eki meg régen se volt)
2020. ápr. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!