Én eddig úgy tudtam, hogy az extasyt mostanában nem nagyon ütik. Nekem most itthon van egy narancssárga snapchatom. Amit bulira tervezek meghagyni, azt mondják nagyon erős. Ez nem tudom, hogy igaz. De szeretném azt tudni ha óránként egy sőrt, bort vagy felest megiszok. Nem e kezdek lejönni róla, vagy nem e lesz bajom. És az is érdekel, hogy haverjaim mondják, hogy 180-200 mg feletti adagban már csak kicsit veszed észre a változást azt, hogy jobb..
Egy bizonyos adagban meg már nem is ad be semmit kicsivel sem jobban. Inkább csak a negatív dolgokat adja be!
Helló
Nekem "kék szellem" nevűt és "Dominót" mondtak, hogy jó. Tudtok róla véleményt írni?
Hali
Nekem depressziom van, mennyire jon elo mellekhataskent, eki utan?? 😅
#14 A kék szellem nem egy rossz tabi. De ha arról beszélünk ami nem rég jött ki. Az MDA+Methylsulfonymethane keveréke. Tehát ne csodálkozz ha kicsit erős halukat fog okozni.
És olyan 135 mg körüli tabi, tehát egészbe mehet. Dominórót még nem próbáltam, de úgy tudom abba is van ami haluzosabb!
Versacek szerintem eléggé felütött lasztik! Szerintem mostanában a Redbull, 6ix9ine, tesla, philipp plein, bagoly. A legjobb lasztik. És ezek adják is min 4 órán át. Elég ütősek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!