Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Csak engem idegesít nagyon,...

Csak engem idegesít nagyon, hogy mindent édesítőszerrel csinálnak?

Figyelt kérdés

Pl most jött ki a Pepsinek is 2 új íze, tökre vártam, mert imádom a vaníliát, erre kiderül, hogy zero. Előtte kijött a limeos meg a gyömbéres, mindkettő ihatatlan az édesítőszer miatt.

Régebben meg nagyon szerettem a Fantát, erre már a sima Fantát is megváltoztatták, pedig ott van mellette a zero Fanta. Azóta már azt se tudom meginni.

Van még valaki így? Vagy csak nekem van hányingerem az édesítőszertől? :D

2020. febr. 12. 16:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
valamely okostóni lepontozta a válaszokat - nem, nem fogunk hasmenést kapni a kedvéért, de leszarjuk őt, hogy lepontozott
2020. febr. 12. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fejfájásom lesz az édesítőtől, ezért tartok ott, hogy az "üdítő" nálam kimerül a gyümölcslében, teában, és a limonádéban.
2020. febr. 12. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:
11%
Remélem ezentúl csak édesítőszeres üdítők lesznek.
2020. febr. 12. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

Én ezeket a "zéróéstársai" üditőket csak úgy becézem, hogy kiherélt üdítő. Mert az, hiányzik belőle valami, meg érezhető az édesítőszer fura íze... Talán mintha műanyagot rágcsálnék, bár nem egy cukros üdítő is kihoz belőlem hasonló érzést.

Ha kóla, akkor csak CocaCola vagy Pepsi, más ízű üdítők közül meg Fanta, Márka (nem mindegyik, a klasszikus szőlő még oké, a többivel óvatosan kísérletezek csak), Sprite, illetve ezek nem zéróéstársai-s (gyűjtőnevén: nem kiherélt) változatai.

2020. febr. 12. 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Én sem szeretem, de hála a chips adónak, ez van...
2020. febr. 13. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Nekem addig nem lenne gondom az édesítöszerrel, amíg meg lenne a választásom, hogy azt, vagy a cukros változatot veszem meg.
2020. febr. 13. 10:38
 17/18 anonim ***** válasza:
30%
Ugyan igy vagyok az edesitoktol kapar a torkom, hasmenesem van. Ha ritkan is innek valamit mindenhol zero van
2020. febr. 13. 15:18
 18/18 anonim ***** válasza:
27%
Pontosan ez a bajom nekem is. Nagyon dühítő tud lenni, hogy a sima Colát is már vadászni kell. Én is imádom a vanillát és majd szívrohamot kaptam mikor látom, hogy zero. Egyszerűen nem tudom meginni + ezeknek az lenne a lényege, hogy legyen benne cukor deeee ááááááá az nincs a sok hülye miatt.
2020. febr. 14. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!