Igazán finom kávét szeretnék venni vendégvárónak, milyet vegyek? Eddig 30 éve Om. -t iszom, ennél jobbat szeretnék.
Figyelt kérdés
#finom-kávé
2019. nov. 11. 08:53
11/13 anonim válasza:
Segafredot imádtuk, de mostanábn egy kávézóban ittam PELLINI kávét, annál finomabbat életemben sem..azóta csak azt isszuk, fantasztikusan kellemes aromájú, nagyon finom,jelenleg Intersparban igen nagy akcióban 2 x 250 g 2 ezer ft., neten lehet egyébként rendelni.Meg nagyin jó az Illy, nekem nem jön be az extra aromája, Családomból sokan szeretik.Hasonló árfekvésű, mint a Pellini.Jó kávézást.
12/13 anonim válasza:
Szerintem legjobb most a Pellini kávé,fantasztikusan jó aromája van, jobb kávézókban használják, jelenleg Intersparban kapható akcióban, kb 2 ezer ft 2 x 250 g, máskor kávé üzletekben.,Illy kávé is érdekes különleges aromával bír, aki extrát szeret, annak bejöhet
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom. Ti Üresen isszátok, vagy tejjel?
2019. nov. 18. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!