1/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem ajánlott, felnőtteknek sem kéne rászokni. M
3/22 anonim válasza:
16 éves kortól már szerintem lehet inni, reggel egy gyengébb kávé belefér jobb mint az energiaital.
4/22 anonim válasza:
Tejeskávét (egy csésze tej és pici kávé, kb. egy presszókávé harmada) már 8-10 évesen ittam reggelire.
5/22 anonim válasza:
A kávé élvezeti cikk. Nem okoz bajt, nyilván nem kell túlzásba vinni.
Gyereknek max tejeskávé.
6/22 anonim válasza:
Kortól függetlenül egyáltalán nem ajánlott.
7/22 anonim válasza:
Nem ajánlott se gyereknek, se felnőttnek.
8/22 anonim válasza:
Amúgy nekem azzal a f*CENSORED*om kivan amikor a szülők a gyerekeknek azt mondogassák, hogy "Kisfiam ne igyál kávét mert felgyorsítsa a szívverésedet és rosszul lehet" de azért a Colát meg energia italt megveszi neki. Ismertem olyan lányt aki 12 évesen szokott rá, semmi baja nem lett tőle, a kávé igazából egészségesebb is mint a Cola meg az energia ital sokkal mivel természetesen kávébaból készül és meleg vízzel lefőzik, én őszintén megmondja 16 éves vagyok és jobban szeretem az energia ital mint a kávét, szoktam is rendszeresen inni mivel 4-5 óra között kelek, hogy elérjem a buszt ami iskolába visz :P Próbálok azért nem szerekkel felkelni és 90%-ba beválik, de ha már semmi nem tartsa bennem a lelket ledöntök 1 doboz Hell-t vagy valamit.
10/22 anonim válasza:
UI: De azért nem ajánlott ezeken az italokat fogyasztani minden egyes nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!