Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Màs is van úgy hogy nem tud...

Màs is van úgy hogy nem tud menni sehova mert nincs penz? Hogy birjatok?

Figyelt kérdés
Nincs munkam sajnos keptelenseg tisztesseges allast talalni. Nagyon szeretnek bulizni, inni meg minden.

2019. júl. 19. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gyere meghívlak. Hol laksz? Én Somogyba.

21/F

2019. júl. 20. 00:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is szerettem bulizni, inni, "meg minden", egészen addig ameddig a szüleim azt nem mondták 18 éves koromban, hogy kezdjem el finanszírozni magamnak, ők onnantól maximum a továbbtanulásomra adnak pénzt. Akkoriban persze hisztiztem ezen tinik módjára, ma már az egyik legjobb döntésüknek tartom, és még így is nagyon kedvesek voltak, mert sok embernek ezt nem teszik meg a szüleik. Érettségi utáni nyáron elkezdtem dolgozni (az, hogy nem lehet állást találni amiből finanszírozhatnád a piálásod egy hazugság, maximum nem kerestél), amiből el tudtam menni ismét bulizni, mellette pedig levelezős képzésen lediplomáztam és most van egy még jobb állásom, csak mondjuk közbe meg ráuntam a bulizásra, de legalább már nem a saját testem szennyezésére költöm a pénzem.

Úgyhogy ajánlom neked is, hogy próbálj meg egy felnőni, ha van OKJ-s végzettséged akkor nem létezik, hogy ne találj magadnak munkát. Te inkább csak szimplán nem akarsz munkát találni.

2019. júl. 20. 00:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Mi a bajod a könyvtárosi szakmával? Nem szeretsz olvasni?

Kérdező: Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldást. El lehet menni gyárba, tescoba dolgozni. Egyébként alkoholista vagy?

2019. júl. 20. 06:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem csak szeretnek mar inni nagyon.
2019. júl. 20. 08:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Tehát alkoholfüggő vagy.
2019. júl. 20. 08:19
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Ez a tag ugyanaz a munkaügyis vagyonőr troll. Nem akar valójában dolgozni, sült galambot vár és azért van itt, mert "őt nem lehet sehonnan kirakni".

Ja. Kivéve a munkaügyi központból, meg egy normális munkahelyről. Meg ha a szülei végre észhez térnek, akkor a lakásból. Talán majd akkor elkezd végre felnőni. Talán.

2019. júl. 20. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!