Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nincs kivel kimozdulnom...

Nincs kivel kimozdulnom sehova? Ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 24 éves vagyok, úgy alakult az életem hogy felnőtt koromra nem igazán maradt barátom akivel kimozdulhatnek..,legroszabb hogy még viszonylag nem is nagyvárosban élek tehát itt már nem igazán találok olyan embert aki esetleg szóba jöhetne.. Mit tanácsoltok? Vagytok így sokan?
2019. máj. 12. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Ma pesten leszek

Szinten 24 es raerek

Jossz?

2019. máj. 12. 09:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Menj egyedül, semmi bajod nem lesz.
2019. máj. 12. 10:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Más választás nincs, de hova és mit kezdjek magammal.?
2019. máj. 12. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

1# vagyok

Latom le se szrod h irtam h szivesen kimozdulnek veled

Ha nem vagy errefele valosi azt is legalabb megirhatnad de latom csak sirni jottel ide akkor szevasz

2019. máj. 12. 10:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Írtam..
2019. máj. 12. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát assam el magam
2019. máj. 12. 16:50
 7/8 anonim válasza:
Magától nem pottyan le barátság neked a fáról. Fektess egy csomó energiát a keresgélésbe, net, kollégák, régi barátoknál újrapróbálkozás, családon keresztüli ismerősök, szomszéd mittudomén. Kedves vagy és nyitott mindenkivel, szakítassz időt a kapcsolatok épülésére. Előbb-utóbb lesz partnered. De ez meló amíg lesz, és sok csalódás, ez ilyen műfaj...
2019. máj. 14. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Szintén 24 vagyok. Van egy-két haverom, de már egyre ritkábban találkozunk, az időm döntő többségét egyedül töltöm. Sokat szoktam sétálni, egyedül is kimozdulok. Magányosnak érzem magam, dehát ez van.
2019. máj. 14. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!