Okos alatt nem az "atlagos" okost ertem, hanem aki marmar ijeszto mertekben okos,muvelt es hatalmas a lexikalis tudasa.
Szep alatt sem a 12 egy tucat szepseget eretem, hanem aki feltuno szepseg, akivel nem minden nap talakozol, amilyet egyszer latsz egy eletben. (tudom, tudom, a szepseg szubjektiv)
Szoval ismersz ilyen not/ferfit? Milyenek ok (persze ezen tulajdonsagaikon felul)?
2019. júl. 17. 22:32
1/9 anonim válasza:
Nem
2019. júl. 17. 22:36
2/9 anonim válasza:
A vőlegényem. :)
Jóképű, sportos, és nagyon okos (lexikális tudásban mérve is). Mondhatjuk műveltnek is, sokat olvas, de csak azt ami érdekli.
2019. júl. 17. 22:43
3/9 Sunshinedoll válasza:
A szép is meg az okos is elég szubjektív így elég nehéz válaszolni.
2019. júl. 17. 22:46
4/9 anonim válasza:
Én ismerek, a lexikális tudását nem tudom felmérni, de matematikus a srác vezető pozícióban, és az egyik legokosabb ember akit ismerek. Külsőre elsőre megfogja az embert, de ami nagyon kivételes nála az a kisugárzása inkább, nem sokszor találkoztam eddig olyannal, aki ilyen hatással lett volna rám. Egyébként általában elég flegma és lekezelő, mivel tisztában van a szellemi fölényével, de tud normális is lenni (velem legalábbis legtöbbször az), viszont humorérzéke szerintem nem sok van, és elég zárkózott is mindezek ellenére.
2019. júl. 17. 22:47
5/9 anonim válasza:
Én egy embert tudok csak most és az pont te vagy :-)
2019. júl. 17. 23:27
6/9 anonim válasza:
Úgy vélem, kellően jó az önismeretem, csak épp a szerénységet és a tökéletességet hagytad ki a jellemzőim közül. :P
2019. júl. 17. 23:47
7/9 anonim válasza:
Férfiba én ilyen vagyok, + dörzsölt :D
2019. júl. 18. 01:44
8/9 anonim válasza:
Nem. A szépség és az ész szorzata állandó a megfigyelésem szerint.
2019. júl. 18. 04:53
9/9 anonim válasza:
Én tudok ilyet, nem egyedülálló dolog.
A műveltséget ritkán tudom felmérni, nincs rá alkalom, meg a műveltség mindenképpen féloldalas.
De az intelligenciát ugye sokszor fel lehet mérni, és tapasztalatom szerint vannak bőven intelligens és egyben szép emberek.
a szépség persze relatív, meg vannak határok (szóval nem photoshoppolt instagramos/5 kg vakolattal ellátott látványra gondolok, hanem természetes szépségre).
Láttam egyszer egy gyönyörű férfit, aki verseskötetet olvasott a metrón, engem már ez is lenyűgözött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!