Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok a Pride-ról?...

Mit gondoltok a Pride-ról? Egyre többet hallok róla. (Heteró fiú vagyok, azt azért hozzá tenném. )

Figyelt kérdés
Na, szóval. A melegek abban a hitben élnek, hogy ezzel könnyebben fog menni az elfogadás, vagy ebben nekik mi a jó? Én nem ítélem el egyiket se, de én nem látom ezt az egész Pride dolgot normálisnak. Mennek az úton, és felfalják egymást tetőtől talpig.. A heterók ezt nem nagyon csinálják. Mégegyszer, nem ítélem el egyiket se. De magát a fogalmat nem értem. Büszkeség. Engem miért nem tud ennyire érdekelni, hogy heteró vagyok? Normális melegekkel nincs bajom, de nem tudom ezt a dolgot elfogadni, mármint a "Pride"-t. Nem értem, ez mire jó nekik. Ezzel csak jobban utáltatni fogják magukat, ebben biztos vagyok. Jól ismerjük mi a melegeket, de ez durva, ezt nem tartom elfogadhatónak.

2019. júl. 7. 22:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
15%
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki a saját neméhez vonzódik.Szerintem ez egyáltalán nem betegség, mindenkinek a magánélete kivel és mit csinál.. De a pridenál undorítóbb, visszataszítóbb dolgok nehezen tudnék találni. Nem zavar, ha kézen fogva sétálnak vagy csókolóznak vagy bármi, ami egy heteronál sem zavar, de ez a felvonulás csak provokáció, a megbotránkozás miatt csinálják. Na, ez szerintem az, ami beteges.
2019. júl. 8. 00:11
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
A tv-ben a hírek mint fideszes. Mintha az Origo. Önerőből egyik magyar csatorna se tudja magát fenntartani, ezért támogatást kapnak a fidesztől. Cserében kormánypárti, konzervatív módon kell sugározniuk. Ennyike.
2019. júl. 8. 03:14
 13/31 anonim ***** válasza:
14%

Az index, hvg, 444, 24.hu, nepszava, rtl meg balliberalisak es a meleglobbit tamogatjak mert azert kapnak penzt... ha mar fideszezunk, akkor ezt ne felejtsuk el a masik oldalt sem.

Amugy a kerdesre valaszolva. Szerintem is undorito ez a Pride. Multkor még nem is a felvonulas idejen, de mar ott allt az oktogonnal egy homoszexualis férfi aki szivrvanyosra kente magat es egy szal fa$zban lobalt egy sálat meg karomkodott. Ezt kene elfogadni? Meg hogy a kereszteny kulturat gyalazzak papnak oltozve, vagy eppen a magyar kiralysagot abrazolo kepre faszt rajzolva? Erre van szukseg?

2019. júl. 8. 07:02
 14/31 anonim válasza:
91%

Én is hetero férfi vagyok és tapasztalatból azt kell írjam hogy egy meleg srác sokkal szórakoztatóbb mint egy hetero , a nőknél pedig a biszexek szexik a leszbik meg jófejek és jó az ízlésük.

Ennyit tudok mondani.

F/41

2019. júl. 8. 08:33
 15/31 anonim ***** válasza:
20%
A francokat vagy te hetero srac
2019. júl. 8. 08:49
 16/31 anonim ***** válasza:
89%

1.)"Így nem azt érik el hogy elfogadják őket" Kettő percbe és minimális angol tudásba kerül hogy megnézd hogy az eredeti Pride egy tüntetés megemlékezésére tartják. Még kevesebb idő és energia hogy megnézd hogy a Budapest Pride egy rendezvénysorozat ami egy filmfesztivállal kezdődött.

2.) Google-be írd be hogy Budapest Pride. Mit látsz? Normális emberek mennek zászlóval a kezükben. Borzalmas. Ronda b*zik, mit polgárpukkasztanak itt. Wow, ezerből egy alsóneműben volt, mert olyat nem látunk a strandon. Biztos az összes olyan, nem csak egy. A Riói karnevált persze csodáljuk, mert ott persze mindenki állig fel van öltözve.

3.) "De miért büszkesééég? Mire büszkééék? Nincs értelmeee" Mi a büszkeség ellentéte? Szégyen. Mit éreztek a melegek amikor a társadalom megvetette őket? Csak nem szégyent? Ó vajon miért büszkeség annak a rendezvénysorozatnak a neve ami során büntetlenül megcsókolhatják a párjukat és olyan közegben lehetnek ami teljes mértékben elfogadja őket?

2019. júl. 8. 09:32
 17/31 anonim ***** válasza:
98%

Vajon miért van még Pride? Mert fél Magyarország homofób.

Erőszakra erőszakkal válaszolnak. Amíg engedélyezik, hogy melegeket szidjanak és "undorítónak" nevezzenek a TV-ben, egy egész műsort erre szánva, addig igenis vonuljanak fel, mert nem kellene csendbe tűrni a megalázást.

Felnőtt emberek milyen jogon szidnak másokat? Ő is ugyanúgy élő-lélegző ember, valakinek a gyermeke/testvére/barátja.

Sokkal egyszerűbb lenne, ha a homofóbok megpróbálnának csendben maradni, maguk közt szidni a melegeket (mint ahogy a mai rasszisták), és akkor nem lenne pride.

De ez egyetlen nap az egész évből. Annyi hülyeségre szánunk rá egy napot, tényleg olyan nehéz kibírni ezt?

2019. júl. 8. 09:48
 18/31 anonim válasza:
100%
Nem tudom, mikor lesz már elég, hogy csupán alapvető tulajdonságaik (bőrszín, származás, nemi hovatartozás vagy szexuális orientáció, vagy akármi) miatt kirekesszünk embereket a társadalomból! Amíg nem lehet valaki az, aki, anélkül, hogy megdobálnák, addig legyen minden nap mindenhol ott az emlékeztető. Semmivel, de semmivel nem vagyunk előrébb, mint a második világháborúban. Valamilyen csoport mindig kell, akit le lehet nézni, el lehet nyomni, utálni és szidni lehet. Csak a trendek változnak ebben is, az alap vonás semmit sem. Teljes sötétség a fejekben! Szánalmas és szomorú! N35
2019. júl. 8. 11:04
 19/31 anonim ***** válasza:
93%
Én annyit mondok, egyszer gyere ki Pride-ra, én is kimentem heteroként, ne csak a médiából tájékozódj. Nem falják egymást a homoszexuálisok, nem erről szól a dolog.
2019. júl. 8. 11:05
 20/31 anonim ***** válasza:
92%

11:

"Nem zavar, ha kézen fogva sétálnak vagy csókolóznak vagy bármi, ami egy heteronál sem zavar, de ez a felvonulás csak provokáció, a megbotránkozás miatt csinálják. Na, ez szerintem az, ami beteges."

Mert mit csinálnak a felvonuláson? Voltal mar kint élőben, vagy csak a médiából tájékozódsz?

2019. júl. 8. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!