A Pride-on a sokszínűseget ünneplik vagy ez csak egy
fedőnev?
Figyelt kérdés
Nem vagyok homofob nem zavar ha valaki a saját neméhez vonzódik. De most ők azt ünneplik hogy a saját neműkhoz vonzódnak? Mert szerintem nem mindegy hogy a sokszínűseget vagy a homoszexualitást. Néhányan azt mondtak hogy az ünneplőket provokaljak. Közben az is provokativ viselkedés hogy ha ők azt akarják hogy így fogadjuk el őket akkor miért kell ezt ünnepelni? Én sem ünneplem és egyik ismerősöm sem a heteroszexuálitasat.
Éppen tegnap találtam véletlen a pride felé sétálni. Sok olyan embert láttam, (fogalmam sincs meleg volt e vagy se) akiknek a tekintetéből nem sütött az értelem.
Az az eddigi saját tapasztalatom (és a munkaköröm szerves része az alapos megfigyelés és elemzés, tehát megy is) hogy akik elvakultan támogatják a prideot azoknak sokszor nem stimmel valami fejben. Ismét tök mindegy, hogy hetero vagy se az illető.
És igen, a provokatívan viselkedő heterora is ugyanúgy szemet forgatok. Nekem teljesen mindegy, ki kihez vonzódik, nem az alapján ítéltek.
És azt teljesen nyugodt szívvel állítom, hogy az emberek többsége buta és birka. :)
2019. júl. 7. 11:37
12/21 anonim válasza:
A sok butthurt fehér hetero pasi, aki cirkuszol, hogy ő nem ünnepelheti, hogy hetero...
2019. júl. 7. 11:53
13/21 anonim válasza:
Azt ünneplik, hogy már nem legalális pl. táborba küldeni és megölni őket, csak mert homoszexualisnak születtek. Vagy hogy már a normálisak emberként tekintenek rájuk. Kevesebb a melegbáros lövöldözés, kevesebb leszbikust vernek össze a buszon, mert nem csókolóznak parancsra 😅 Most se jó a helyzetük, de kell az emlékeztető, hogy ennél már csak jobb legyen.
2019. júl. 7. 11:57
14/21 anonim válasza:
Egyébként minden nap hetero pride. Tegnap láttam egy párt, közterületen falták egymást 🤷🏻 A heterókat nem utálja senki azért, mert az ellenkező nem tagjaira buknak. Sőt még össze is házasodhatnak amikor csak akarnak, hisz ők a "normálisak", nem gáz a túlnépesedés se 😅 Az ókori rómában és egyiptomban nem volt gáz melegnek lenni. 2019-ben Magyarországon viszont az 🙃
2019. júl. 7. 12:00
15/21 anonim válasza:
#14 Ezzel nincs is semmi baj, ez teljesen érthető. De ezt most komolyan egy szál rózsaszín tangában kell? Szerintem inkább pont azt kéne megmutatniuk, hogy amúgy ők is pont ugyanolyan emberek, mint mi.
2019. júl. 7. 12:03
16/21 anonim válasza:
#3 te ezt láttad? 😄 idén senki nem csinált ilyet, lol.
2019. júl. 7. 12:05
17/21 anonim válasza:
Már mindenki rendesen fel van öltözve, akármilyen meleg is van! Bezzeg az nem gáz, hogy 2 éve szinte minden lány olyan nadrágot hordok az utcára, amiből kilógott a farpofája. Vagy hogy az emberek a strandra miket képesek felvenni. Ott meg a vonaglás, nem a pride-on.
2019. júl. 7. 12:10
18/21 anonim válasza:
Melegként korábban nem értettem egyet a felvonulással, de lassan kezd normális keretek ölteni a rendezvény és ezért az atrocitások és balhék száma is csökken.
Azt én se támogatom, hogy szinte meztelenül, tangában, meg ilyenekben vonagoljon bárki is, hogy szexuális tartalma legyen a rendezvénynek, hogy az egyház és a melegek közti szakadékot növelje a viselkedésével, mondanivalójával.
Kulturáltan, a valódi sokszínűségre felhívva a figyelmet szerintem lehetne színvonalas rendezvény, nemcsak a melegek, de bárki számára.
2019. júl. 7. 12:22
19/21 anonim válasza:
úgy tűnik, VALAKI próbált egy értelmes gondolatot összerakni.... Próbálkozz tovább kérdező, de mostantól több empátiával.
2019. júl. 7. 12:27
20/21 anonim válasza:
Kérdező,szerinted ha nem lennének ezek a felvonulások,valaki foglalkozna velük? Ugye hogy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!