Van még szélső jobboldali értelmes férfi aki nem a felesleges hétköznapokban él, vallásos, olvasott, művelt, a jobboldali értelmiség tagja (ez alatt nem a csupán diplomás jólnevelt aljobboldali fiatalokat értem)?
Figyelt kérdés
Aki nem érti elsőre annak nem reagálok, legyen szíves lapozzon tovább!2019. júl. 6. 11:42
31/34 anonim válasza:
Nem unjátok még a vitát, eleve benne van a szabályzatban vastag betűvel hogy "ne offolj" mégis 4-5 választ leszámítva mindenki csak sértegeti a másikat meg offol...
Eleve ha valaki szélső jobbos, miből jön egyből az a feltételezés hogy akkor értelmes már nem lehet? Ez csak egy politikai nézet, alapulhat tapasztalaton, neveltetésen, vagy szimplán szimpátián is. Semmi nem zárja ki hogy valaki turbó hazafi legyen és egyben tanult intelligens ember.
32/34 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom azokat a személyeket akik megértették a kérdést :)
2019. júl. 7. 15:26
33/34 A kérdező kommentje:
#31-es köszönöm de nem kell "rendet tenni" ,azt majd megoldja az admin és a kérdező :)
2019. júl. 7. 15:30
34/34 anonim válasza:
,,Van még szélső jobboldali értelmes"
Én még ilyet nem láttam pedig sajnos kénytelen vagyok velük lenni.
A szélsőjobboldaliak általábban agyhalott alkoholisták.
A természetükből adódoan hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!