Van még szélső jobboldali értelmes férfi aki nem a felesleges hétköznapokban él, vallásos, olvasott, művelt, a jobboldali értelmiség tagja (ez alatt nem a csupán diplomás jólnevelt aljobboldali fiatalokat értem)?
Figyelt kérdés
Aki nem érti elsőre annak nem reagálok, legyen szíves lapozzon tovább!2019. júl. 6. 11:42
21/34 anonim válasza:
Az "értelmes szélsőjobboldali" egy oximoron.
22/34 anonim válasza:
A #22-es pedig csak egy egyszerű moron. :)
23/34 anonim válasza:
#23 A szélsőjobboldaliak használhatnak külföldi sértéseket magyar helyett, vagy csak te vagy ilyen kis okoska?
Ah basszus majdnem lemaradt a kis szmájli:
:)
24/34 A kérdező kommentje:
Van ám harc.Hogy zavarja a liberális embert az alulmaradottság. :) A moron milyen szó? Nem magyar azt hiszem.
2019. júl. 6. 18:53
25/34 A kérdező kommentje:
És megáll a -beszélgetés... Ide téved egy ember aki úgy tűnik megfelelne a leírtaknak de néhány kommenten kívül nem reagál vissza...Múltkor is feltettem egy hasonló kérdést, odatévedt egy kettő ember akik szintén úgy tűnt megfelelnek a leírtaknak de mikor beszélgetni akartam nem reagáltak. Akkor minek írnak a kérdésem alá ha nem akarnak beszélgetni. Nem tűnt fel,hogy konkrétan keresem őket azért irok ki ilyen kérdést,ez nem tűnt fel nekik?!!
2019. júl. 7. 10:40
26/34 anonim válasza:
Ha ilyen nő lennél, kapkodnának utánad a minőségi, jobboldali férfiak. Mégsem teszik.
27/34 anonim válasza:
Nem tudom, de én kifejezetten jobban érzem magam, hogy nem illik rám leírás...
Véletlen se akarnék olyan okos, értelmes és tökéletes lenni, mint Te. Én szeretem a hibáimat.
28/34 A kérdező kommentje:
Hát ha nem zavarna hogy nem illik rád akkor nem is írnál ide. :) Ha engem valami nem zavar legyen az jó vagy rossz akkor azzal nem foglalkozom.
2019. júl. 7. 15:10
29/34 anonim válasza:
Zavarni zavar valami, ez igaz. Mégpedig a korlátoltságod és hogy nem látod be. De hát na. Igazából sajnállak. :)
30/34 A kérdező kommentje:
Hát vannak ilyenek látod :) Ha nincs jobb dolgod hát sajnálj engem nem zavar :D Minden jót!
2019. júl. 7. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!