Mit tennél, ha máról holnapra végleg megszűnne az Internet a világon?
mint a GPS, újratervezés :D
programozóként lehet nem sok értelme lenne ebben a szakmában maradni, de gondolom hamar jönne új hálózat és minden folytatódna tovább
Én mondjuk nem vagyok függő, így a kisebb bosszúságokat leszámítva (gps, ha azonnal kell a google stb) hamar hozzászoknék. Közösségi oldalakon nem vagyok fent, eddig is vagy személyesen beszéltem a barátaimmal vagy telefonon.
Mondjuk a filmek miatt zavarna egy kicsit, de maximum nem heti 1 könyvet olvasnék, hanem napi 1-et.
Évek óta nem használok cdt dvdt pendrivert vagy külső winyót.Furcsa lenne visszaszokni ezekre.Illetve visszaszokni az újságokra magazinokra stb levélírás ajjaj :D
Egy biztos könyvet nem olvasnék csak ha valami fontos infó kellene valami enciklopédiából :)
Videó játékok is csak dvdn lennének ismét elérhetőek...
Több időt venne el a boltba járkálás mert szinte minden cuccomat online vettem.
Pl újra elterjedtek lennének a tv újságok videójátékos magazinok stb.
Újra elkezdenék rendszeresen híradót nézni és időjárás jelentést :D
Összegezve mindent ugyanúgy csinálnék ahogy eddig.
Csak hosszadalmasabb nehezebb és lehet bosszantóbb lenne :D
Azt nem tetted hozzá hogy az internet leállásával változna valamelyest a film zene videó játék ipar.
Szóval ugyanúgy menne a tovább a világ az én elképzelésem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!