Szerintetek mi bajom lehet? 19 éves vagyok és csak egy kevés alkohollal oldódik!
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, azt mondják hogy jól nézek ki, az embereket is szeretem, imádom a társaságot, lányokkal is könnyen ismerkedés, de ez leginkább csak akkor történik meg ha megiszom 1-2 pohár bort, mert enélkül olyan gátlások meg teljesítményszorongás lép fel nálam hogy bele se tudok kezdeni abba amit akarok. Pedig egyébként talpraesettnek tartom magam, jegyeim jók és minden alkalmi munkahelyen meg voltak elégedve velem. Mégis a gátlásaim miatt úgy érzem hogy csak 1-2 pohár alkohol után tudok teljes életet élni, sajnos ezt tett is követi, de attól tartok hogy így alkoholfüggő leszek. Szerintetek mit tegyek?2019. jún. 25. 16:39
1/6 anonim válasza:
Agykontroll.
Egyszerűen bebeszéled magadnak hogy csak alkohol fogyasztása után tudsz nőkkel kapcsolatot teremteni.
1-2 pohár bor meg nem lehet komolyabb hatással rád.
2/6 A kérdező kommentje:
Itt nem csak a nőzésről van szó, hanem az egész szociális életemről meg önbizalmamtól. Mindegyik csak 2 pohár bor vagy 2 üveg sör után kezd drámaian javulni. Nem bebeszélem, nem 150kg vagyok úgyhogy ennyi piamennyiség már tud nálam hatni
2019. jún. 25. 17:01
3/6 A kérdező kommentje:
Ja és az agykontrollomon hogy tudnék javítani? Ugyanis nem sajnáltatni jöttem ide magam, hanem helyre szeretném valahogy ezt a dolgot hozni. Ezen az oldalon kívűl sehol máshol nem rukkoltam még ezzel elő.
2019. jún. 25. 17:02
4/6 anonim válasza:
Agykontroll témában rengeteg anyagot találhatsz a googleben.
Rhonda Bryne írt egy "A titok" című könyvet
Van egy film is a könyv alapján ha nem szeretsz olvasni: A vonzás törvénye
Biztos lesz aki ezt lefikázza és meghazudtolja, valóban vannak benne ellentmondásos dolgok, de ez a dolog működik akkor is ha az ember nem hisz benne. Bár nem konkrétan agykontrollnak hívja a sztoriban, de lényegében ugyanaz, ugyanúgy működik.
Mondhatnám hogy egyszerűen döntsd el magadban hogy "alkohol nélkül is felszabadult vagyok". De ezzel nem sokra mész ha kicsit nem ásod bele magad a témába.
5/6 A kérdező kommentje:
Mit tudok most ebben a pillanatban tenni a leggyorsabban az agykontroll érdekében? :D
2019. jún. 25. 19:09
6/6 he84 válasza:
Például keress rá a Google-n, nézz utána, majd alkalmazd. Bár ezt előttem már más is hasonlóan elmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!