Mi ez a hülye élet felfogás, hogy 16-20 évesen első barátnő és féktelen bulizás,23-25 évesen gyerek?
Azt mondjuk én se értem, hogy miért lett olyan nagy divatja annak, hogy 25 év alatt szinte már kötelező jelleggel szülni kell minden lánynak. A volt osztálytársaim (mármint a nőneműek) 90 százaléka már kipottyantott magából legalább egy lurkót, aztán persze a többségüknél hamar elmúlt a kezdeti nagy szerelem, és ott maradtak egyedül egy babával. Költözhettek vissza anyuékhoz.
Mondhatom, ezért aztán rohadtul megérte...
25/F
Sokaknak már 14 évesen van barátnőjük, amivel szerintem az égvilágon semmi baj sincs.
20-23 éves korig a bulizás is teljesen normális. Mikor éljék ki a vágyaikat és próbáljanak ki új dolgokat az embereket? Majd 40 évesen?
Meg ez az az időszak, amiben a legtöbb új emberrel találkozunk egyetem alatt. Ez még egy picit kötetlen lét. Még nem várják el, hogy álom állásod legyen, stabil kapcsolatod stb.. itt még ponthogy megtudod csinálni azokat a dolgokat amiket amúgy nem tennél vagy félnél kipróbálni.
Igaz, én inkább 30 fele akarok gyereket, de ha valaki 23-25 fele szül akkor lesz majd nagyából olyan korú szülő mint mostaniak, ami szerintem jó is lehet.
Nem értem a kérdést :D Mért lenne hülye ez a felfogás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!