Hogy vagy?
Figyelt kérdés
2019. máj. 30. 20:39
1/17 anonim válasza:
Beteg lettem mára, szóval jelenleg nagyon rosszul érzem magam. Torokgyulladással fekszek éppen és teát iszok. Viszont muszáj bemennem dolgozni holnap mert egyedül vagyok az irodában jelenleg. Úgyhogy valahogy még ki kell húznom a holnapi napot.
Te hogy vagy kérdező?
24N
2/17 anonim válasza:
Xarul es kimerulten.
2 nap tuloraztam a hulye papalatogatas miatt (csikszeredai vagyok).
Most meg kiderult sok masik fontos allamember nem jon el, potyara meloztunk egy rakast.
3/17 anonim válasza:
Kicsit fáradtan de holnap péntek itt a nyár is szóval jól:)
4/17 anonim válasza:
Köszönöm, nem jól. Továbbra is várakozással teli egy problémával kapcsolatban, emellett izgulok, hogy valami beinduljon végre a tanult ismereteimmel kapcsolatban.
5/17 A kérdező kommentje:
Hát, kitartást mindenkinek, aki nincs a legjobban, és asszem egy valaki volt, aki jól érzi magát, mert jön a nyár, neki annyit írok, h az zsír :D Én egyébként most érettségizem, már nem járok be a suliba, szóval laza minden :D
2019. máj. 30. 21:35
6/17 A kérdező kommentje:
Ja, és 18/L :)
2019. máj. 30. 21:36
7/17 anonim válasza:
Én klasszul, csak még van előttem egy rahedli vizsga. :D de amúgy egy 10-es skálán 7. :)
8/17 anonim válasza:
Ja és gratula az érettségidhez!
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi :D Bár még a szóbeli hátra van, de sztem az könnyebb lesz, mint az írásbeli :)
2019. máj. 31. 12:36
10/17 anonim válasza:
Kedves kérdező, könnyebb lesz, én az összes szóbelin magasabb %-okat kaptam, mint az írásbeli párjaikon.
Sok sikert :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!