Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyedül megyek koncertre, mi...

Egyedül megyek koncertre, mi lesz ha találkozok ismerőssel?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem nincsenek barátaim, nagyon rossz ember vagyok, mert aljas vagyok és buta. Viszont úgy vagyok vele, hogy elmegyek zenei koncertre, sajnos sok embert ismerek, ha találkozok egy esetleg kettővel illik odamenni vagy elég ha köszönök?

ma 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Köszönés elég, sőt, elég ha "odaintesz".
ma 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bőven elég ha integetsz, esetleg ha közel áll hozzád egy szia-t odamondhatsz, aztan majd ok eldöntik, hogy szeretnének-e beszélgetni, vagy mennek tovább a dolgukra
ma 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha valóban egyedül mész, nem fogsz találkozni senkivel!
ma 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha aljas vagy, akkor minek érdekel ez? Ha pedig érdekel nem hiszem, hogy aljas lennél.
ma 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért nem igyekszel megváltozni? Menne az, csak akarnod kellene és számtalan barátot is szerezhetnél.
ma 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Szóval nincsenek barátaid, viszont sok embert ismersz, aminek viszont nem örülsz, mert velük nem akarsz találkozni véletlen sem. Ráadásul aljas, rossz embernek titulálod magad.

Ebből azt szűröm le, hogy ők mind az ellenségeid. Sőt, talán kifejezetten ellenségeket gyűjtesz. Ha így van, akkor véletlen se köszönj leendő nekik, inkább szólj be valami sértőt. Esetleg fel is lökheted őket, akkor biztos megutálnak. :D

ma 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:

*véletlen se köszönj nekik

Egy köszönés elég lehet egyébként távolabbi ismerősnél, ha közel vannak. Ha messzebb, akkor a hangos környezet miatt egy integetés is megteszi.

Koncertre egyébként sem beszélgetni járnak az emberek. Klasszikus jellegű koncertek alatt pedig egyenesen illetlenség beszélgetni.

Szóval ha egy egyész hangversenyteremnyi utálót szeretnél gyűjteni, akkor most megint adtam egy tippet. :D

ma 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyen koncert lesz amire mész?
ma 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!