Mit teszel ha találkozol egy ismerőssel az utcán aztán fél óra múlva megint meglátod?
És miért teszed azt?
-nem foglalkozol vele
-odabiccentesz
-befordulsz az első boltba
-egyéb?
Egy szolid kis mosoly. Főleg ha hölgy az illető.
Nem csak az utcán, pl. a munkahelyen is. Vagy, bármilyen jelzés a köszönésen kívül, mely arra utal, hogy észrevettük. "Megjavították már a fénymásolót, Annácska?" tökmindegy, csak tudassuk vele, hogy megláttuk. De általában a mosoly a nyerő.
"Harmadik típusú" találkozások férfitárssal: "ha még egyszer összefutunk meghívsz egy sörre!" :)
A "nem foglalkozol vele" és a "befordulsz az első boltba" módozatokat nem tudom hova tenni, ez hogy jött?
Ha beszélgettünk az első találkozásnál, akkor lehet lazá folytatni, pl. "látom hamar végeztél az ügyintézéssel" vagy amit az adott helyzet megkíván.
Vagy csak intesz neki.
azt tudom hogy ha vki elfordul az egyértelmű ellenszenv
Viszont ma összefutottam egy ismerőssel köszönésen kívül váltottunk pár mondatot, egyébként egy beszédes típus tehát máskor találkozáskor ő is kezdeményez egy rövid csevejt.
Ma viszont mikor másodszor észrevett befordult az első boltba. Ezt nem tudom mire vélni, hogy akkor a jópofizás csak a felszín és egyébként nem csipáz, vagy egyszerűen csak nem tudta mit csináljon második találkozáskor?
Mert én hasonló esetben egyszerűen csak odabiccentenék vagy vmi.
Volt már ilyen, évekig nem láttuk egymást, aztán összefutottunk az utcán, beszéltünk pár mondatot. Pár óra múlva Budapest másik felén megint szembejött! Röhögtünk és ment tovább mindenki a dolgára.
Nem láttuk a szituációt, de miért gondolod, hogy miattad ment be a boltba és amúgy nem volt dolga ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!