Miért lesz magasabb a hangom, ha egy idegennel, vagy nem közeli ismerőssel beszélgetek?
Ahogy egy idegennel kell beszélnem, vagy egy ismerőssel (akár telefonon, akár személyesen) a hangom valamiért sokkal magasabb és ráadásul kicsit nyávogósabb, idegesítőbb lesz, pedig nem csinálok semmit! Alapból átlagos hangom van, talán picit mély egy lányhoz képest, de nem vészes egyáltalán. Mikor így átvált a hangom, próbálok visszaváltani az eredeti hangomra, de ha nem figyelek, akkor megint jön ez az idegesítő nyávogó hang. Egyszerűen nem értem miért, én a normális hangomat szeretem nem ezt a kis vékony izét. Ja és nem lehet azért, mert izgulok, vagy ilyesmi, mert nem szoktam, és akkor is ez van. Szerintetek miért lehet?
/bocsi, ha rossz a téma/
17/L
Hát nem tudom, akkor lehet tényleg izgulni szoktam... de hát ismerősöknél is előfordul, akikkel mondjuk ritkán beszélek de azért ismerem őket :-/
És nem csak magasabb lesz a hangom hanem idegesítőbb is :) Nyávogósabb ... ez is az idegesség miatt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!