Hogy vagy?

Figyelt kérdés
2019. máj. 30. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kezdek beteg lenni, elrontottam az egyik érettségimet,amitől eléggé el vagyok keseredve, hiányzik valaki, akivel már nem beszélünk, de amúgy viszonylag boldog vagyok :)
2019. máj. 31. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
38%

Én nagyon sz@rul érzem magamat.

Egyetemen az egyik tanárom szánt szándékkal kicseszett velem (még okot sem adtam igazán rá) és lehet hogy áttesznek miatta önköltségesre.

Elöttem van még 2 vizsga és osztályt is kell váltanom.

Ja és nekem is kezd torokgyulladásom lenni

Dúrva az ismeretségi körömbe most kb 3 ember ugyan úgy torok/mandula gyulladásal küzd.

Lehet van valami a levegőben

Kérdező, neked sok sikert a szóbelikhez :)

Szorítok neked

2019. máj. 31. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezeken a válaszokon mit lehet lepontozni? Mindenki a kérdésre válaszolt! A kretének megjelentek?
2019. máj. 31. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 sajnos tele van idiótával a világ, aki arra élvez, hogy másokba belekössön.
2019. máj. 31. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:

#14:Biztos tartalmas lehet az életük ha az a napuk fénypontja, hogy itt nyomkodják a pirosat :D Az a szomorú, hogy kitörni sem akarnak ebből. Viszont a rosszindulattal sem fognak előrébb jutni.

Csak azért szúrt szemet, mert tényleg normális válaszok érkeztek.

2019. máj. 31. 17:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves 11.: Ne idegeskedj, hogy elrontottad az egyik érettségidet, ha idegeskedsz ha nem, jelenleg nem tudsz rajta változtatni, viszont újra tudod írni bármelyik évben, mikor úgy döntesz. ;) +1 bölcsesség: Sehogy nem lesz, szóval majd lesz valahogy. :D

Szóbelikhez sok sikert!!!! És tök jó, h boldog vagy, ezt ne hagyd abba xd

Kedves 12.: Nem tűnik túl jónak a helyzeted, remélem minden minél hamarabb megoldódik... A vizsgáidhoz sok sikert!!

És köszi mindenkinek, aki szurkol a szóbelihez! :)

2019. jún. 5. 00:45
 17/17 A kérdező kommentje:

Egyébként bírom, h már máskor is írtam ki kérdéseket, olyanokat, amik kajak fontosak voltak, és azokra alig érkezett válasz..

Aztán egyik nap feljöttem random érdekes kérdések alá írt válaszokat olvasgatni, gondoltam egyet, kiírtam egy egyszerű "Hogy vagy?"-ot, és már nem is tudom mennyi válasz jött, de sok... XD

2019. jún. 5. 00:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!