Miért vagyok ilyen antiszociális?
Az első válaszoló butácska.
Ahogy írták, intro vagy, mint én. Én otthon sem akarok senkivel sem beszélgetni, van hogy a legközelebbi barátaimmal sem. Ahogy te is, én is a kellemetlen elvárásoktól akarok szabadulni, valószínűleg te is úgy érzed hogy ha egyedül vagy, akkor szabadabbnak érzed magad.
Jó érzés a saját gondolatainkban elmerülni, és nem valaki más, akár negatív gondolatmenetére ráhangolódni. Jobb a mi kis világunkban alkotni valamit, minthogy valaki más világával közösen kellene alkotni.
Sok ember nem tudja ezt elfogadni, és tényleg elvárják hogy beszélj velük mindig. De akármilyen elvárás is van feléd, legyen az meghívás egy vacsorára, vagy találka, nem kell teljesítened. Ha megbantódik ez miatt a másik, nem te tehetsz róla, hogy nem érti meg a helyzetet.
Én legjobb barátaim mind introvertáltak, nálunk normális ha valaki nem akar jönni találkozni, vagy hogy beszélgetés közben félre vonul hogy egyedül legyen.
Nekem is vannak pletykás extrovertált ismerőseim, akik szóban akarnak tartani mindig, amikre ha nagyon kell egyszavas válaszokat adok, sokszor meg is haragszik.
Javaslom nézz utána ezeknek a dolgoknak, sok mindent mehtudhatsz magadról ezek által. Ha akarod, írj, tudok egy nagyon jó személyiségtesztet is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!