Magyarországon nyaralok, de elég magányos vagyok. Tudnátok ötletet adni mivel foglalhatnám le magam?
Magyarországon születtem, de fiatalkorom óta külföldön élek. Az egész nyarat itt töltöm, mert szeretnék rápihenni az egyetemre egyet. De eléggé magányos vagyok, mert nem nagyon vannak ismerőseim/barátaim, csak egy pár de azok sem érnek rá mindig.
Tudnátok ötleteket adni mivel foglalhatnám le magam? Ahol épp vagyok, az a szülővárosom, de nem egy nagy szám. Főleg így egyedül...
Békéscsaba egyébként. (Ha esetleg tudtok helyhez kötött programokat)
Előre is köszi a válaszokat :)
18/F
#3 Google alapján egy átlag kocsma, vagy rosszul látom?😅
Egyébként nem szeretek kocsmázni, egyedül meg főleg. De a hangzavart és a disco-kat sem szeretem. Valami esetleg ahova nem ciki egyedül menni?
Csinálj olyat amit csak itthon tudsz.Egyél finomakat,látogasd meg a kedvenc helyeidet,vagy menj túrázni a barátaiddal.
Igazából mit lehet mondani? Te tudod mi érdekel.
"Menj túrázni a barátaiddal" Hahhh 😅😅
Igazából nyitott vagyok mindenre. Edzőterembe járok, az egy foglaltságnak már meg is teszi, de ez lemegy 1 óra alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!