Mit tegyek? Tanácsok?
Az antiszociális és introvertált ember között azért van különbség. Leírás alapján az utóbbiba tartozol. Ergó nehezebben nyílsz meg mások előtt, új közegben nem feltétlen érzed magad otthonosan, maga a beilleszkedés is egy nehezebb procedúra.
Én is introvertált személyiségű vagyok, nekem is most volt a gólyahét(BME) és nekem se úgy sikerültek a(z) ismerkedős/barátkozós programok, de ezt nagyban befolyásolta az is, hogy elég szr időszakomat(lelki problémák) élem meg amúgy is :D
Sok mindent nem tehetsz egyébként, eljátszhatod, hogy igazából mégis full beszédes vagy, de ahogy láttam másokon, ez nem egy igazán sokáig bírható dolog. Előadásokon, laborokon, gyakorlatokon is lesz még lehetőséged új embereket megismerni, velük beszélgetni, illetve nálunk pl van kolis élet is gondolom nálatok is, ahol biztos találsz beszélgetőpartnert legalább 1 sör erejéig :D
Egyetemeken van mentálhigiénés szolgálat, amin keresztül beszélgethetsz pszichológussal ingyen. Ha beilleszkedési gondjaid vannak, akkor nem szégyen szakemberhez fordulni, ajánlom!
Én jártam, és segített 🙂
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!