Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiuk lányok, Ti mit gondoltok...

Seni123 kérdése:

Fiuk lányok, Ti mit gondoltok errő)?

Figyelt kérdés

Sokat látom ,hogy egy csomó lány azt csinálja ,hogy írnak neki massangeren és sirekt nem nézi meg az üzenetet de nem is huzza le csak ott hadja pedig simán van ideje megnézni.

Vagy amikor ráírsz valakire aki elérhető és direkt nem ír vissza csak fél óra mulva.

Magyarán leszar mást.

Engem irritál ,hogy szopatnak másokat vagy nem mondja el neki ,hogy most nem ér rá.

Vagy pedig válaszoljon ,nem nehéz... szerintem r0hadt nagy bunkóság.

2019. máj. 18. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ilyen topa helyesírással írsz vissza egy csajnak, még szép, hogy nem válaszol. Azt hiszi, szefós vagy.
2019. máj. 18. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem is az. sokszor meg az egojukat is legyezgetik ezzel, na az meg mar a teteje. bar elhiszem, h pl a fiuknak nem mindig irnak vissza, ha ram irna 5 percenkent egy kanos srac akkor en sem valaszolnek rogton, ha egyaltalan valaszolok. masik oldalrol persze mas, mert fiukent azert nem kapok surun ajanlatokat lanyoktol, igy ezert bevallom kicsit irigykedek is a lanyokra. :D de lehet, h ha napi 3-4 kanos uzenet jonne itt is pl lanyoktol, nem valaszolnek mar mindre. :D
2019. máj. 18. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!