Lányok ti járnátok olyan fiúval aki nálatok szegényebb?
Sajnos nagyon alacsony az önbizalmam, mert szegény vagyok és ezt nagyon szégyelem.
Ez eddigi barátnőim mind gazdag volt ,de amikor úgy éreztem ,hogy tul közelkerültek hozzám, akkor szakitottam velük.
Én mondjuk mindig is egy munkás ember voltam/vagyok mindig a jobbra törekszem. Külföldön dolgozom évi 4 hónapot vagyok itthon csak azért ,hogy végre nekelledjen szégyelnem az anyagi hátterem. Emellett pszichológusnak tanulok mindig is szerettem fejleszteni magam. Csak hát elég nehézkes nulláról felállni. És ezt most értsétek úgy ,hogy egy szoba konyhába nöltem fel a szüleimmel meg három testvéremmel.
De jó ezt olvasni ,hogy vannak még normális lányok akiknek nem csak az számít ,hogy ki hanyadán áll!
Párommal mikor összejöttem nem volt anyagilag eleresztve, én pedig még csak végzős gimnazista voltam. (18 éves voltam, ő 20) Miután leérettségiztem elmentem dolgozni, és összeköltöztünk. Albérletben élünk, a páromnak azóta duplázódott a fizetése, az enyém kevesebb, mint amit ő keres, de közös kasszán vagyunk. Tavaly örököltem egy házat, jelenleg azt újítjuk.
Az ő szülei nem tehetősek, nem is nagyon tudnak segíteni anyagilag, persze nem is szeretnénk őket terhelni. Az én szüleim viszonylag jól keresnek, és ha tehetik támogatnak minket.
Igazából eddig mindig olyan sracokkal volt dolgom, akik rosszabbul éltek, mint és. A gáz itt kezdődött, amikor én egyetemistaként havi negyvenezerből még őt is eltartottam, és természetesnek vette. Egy másik miatt diákhitelt kellett felvennem, mert nyilvan nem dolgozott :(
Volt egy srác, akivel mikor összejöttem, sokkal csóróbb voltam, de pont az alatt, míg együtt voltunk sikerült átlag fölé tornáznom a fizetésemet. Őt szerintem ez nagyon frusztrálta, de mindig csak nyavalygott, hogy váltania kéne :/
Szóval egyaltalán nem gond a rosszabb anyagi helyzet, ha nem társul lustasággal és motiválatlansággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!