PLEASE HELP! Hízékony alkat vagyok. Mindig ha elkezdek fogyni, akkor testhezálló ruhákat szeretek hordani. Viszont ilyenkor 2 tanárnőm irigyen méreget és szekál. Mit tegyek?
3-as, pedig hidd el, bőven előfordulhat :) Én kamaszkoromban még orvosnőtől is kaptam irigy beszólást "Mennyi a súlya? Várjon kitalálom, 48!". A gáz az volt, hogy pont jól is tippelt :D
Genetikailag jól vagyok összerakva, sportolok is, minden nap szemmel vernek. Mondjuk én le is szarom. Ugyanígy kaptam már beszólást a karikagyűrűm miatt is, tőlem idősebb nőtől. Én tehetek róla, hogy senki nem akarja elvenni? Bírom az ilyen bszatlan pcsákat :D
Kérdező, ne szórakozz itt már, ha nem bírod a kritikát, akkor hordj bővebb ruhákat és nem leszel olyan feltűnő. Az nem megoldás, hogy elrondítod magad az ilyen gyökerek miatt.
5. Fúha, megtippelte a súlyod és pont telibe trafált, aztaaa, mekkora egy irigy qrva :OOOOO
Az agyam eldobom, milyen idióta emberek vannak...
Kérdező, elhiheted, hogy annak a 2 tanárnak valószínűleg jobb dolga is van, mint azt nézegetni, vékonyabb-e épp a derekad kb. 2 cm-rel, vagy sem.
Amúgy mi ez a sok "olyan jó nő vagyok, hogy minden nő/lány irigykedik rám és gyűlöl" kérdés mostanában? Az ilyen egoista valamik megtanultak osztódással szaporodni, vagy mi történt?
3#
De hát pont azt nézem suliba, hogy nálam fiatalabb lányok (8-9.-edikesek) pont így öltözködnek, és nem csak 1-2 😯
4#
Hát ha 3-4 kg lemegy + tornával feszesítek a fenekemen és testhezálló ruha van rajtam, belémkötnek órán mindenért és néznek.
Pedig azt nézem, más osztálytársaim kevésbé szűk ruhákba is csinosabbak őket persze nem bántják 😯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!