Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Honnan tudhatnám meg, hogy ki...

Honnan tudhatnám meg, hogy ki volt a csávó, aki fizetett helyettem a boltban, hogy visszaadhassam?

Figyelt kérdés

Egy szupernarket, kb. 1200 Ft-ért vásároltam, a nő közli, hogy nem tud visszaadni (nem akart) az 5.000 forintból, "nincs-e apróm". Mondom nincs, meg gondoltam a buszsofőr mégannyira se tud vissza adni, úgyhogy oldja meg...

Erre a mögöttem álló csávó közli, hogy "de, van neki" és fogta magát adta oda a nőnek a pénzt... Mondom, dehogyis, meg vettem eló a bankkártyát, de késő volt... Fel sem fogtam, megköszöntem neki. Gyorsan átfutottam a mellette levő boltba, vettem egy apróságot, ott felváltották és futottam vissza, de már nem volt ott... :(

Biztos, hogy tudott volna visszaadni a nő, ha akar, de szerintem azt hitte, hogy együtt vagyunk... Szép, nem szorulok rá másra, plusz van pénzem, a bankkártyámon, meg a buszsofőrnek nem lehet kártyával fizetni, ott lehetséges is, hogy nem tud visszaadni, gondoltam oldd meg légyszi, csak akarni kellene...

Kedves volt, de tényleg nem vagyok ilyenekre rászorulva és sgeretném visszafizetni. Bár esélyt nem látok rá.

2019. máj. 11. 17:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

1. Legközelebb ajánld fel valakinek, aki hasonló üösszegben vásárol, hogy kifizeted az övét.

2. Járj vissza abban az időben a bolthoz, ahol és amikor történt az eset, hátha viszontlátod.

3. Adj ennyi értékben pénzt a rászorulóknak

2019. máj. 13. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!