Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Honnan tudhatnám meg, hogy ki...

Honnan tudhatnám meg, hogy ki volt a csávó, aki fizetett helyettem a boltban, hogy visszaadhassam?

Figyelt kérdés

Egy szupernarket, kb. 1200 Ft-ért vásároltam, a nő közli, hogy nem tud visszaadni (nem akart) az 5.000 forintból, "nincs-e apróm". Mondom nincs, meg gondoltam a buszsofőr mégannyira se tud vissza adni, úgyhogy oldja meg...

Erre a mögöttem álló csávó közli, hogy "de, van neki" és fogta magát adta oda a nőnek a pénzt... Mondom, dehogyis, meg vettem eló a bankkártyát, de késő volt... Fel sem fogtam, megköszöntem neki. Gyorsan átfutottam a mellette levő boltba, vettem egy apróságot, ott felváltották és futottam vissza, de már nem volt ott... :(

Biztos, hogy tudott volna visszaadni a nő, ha akar, de szerintem azt hitte, hogy együtt vagyunk... Szép, nem szorulok rá másra, plusz van pénzem, a bankkártyámon, meg a buszsofőrnek nem lehet kártyával fizetni, ott lehetséges is, hogy nem tud visszaadni, gondoltam oldd meg légyszi, csak akarni kellene...

Kedves volt, de tényleg nem vagyok ilyenekre rászorulva és sgeretném visszafizetni. Bár esélyt nem látok rá.

2019. máj. 11. 17:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Tehát ez a sztori inkább látszik hálivúdi tündérmesének, mint valóságnak."

Pedig igaz. Ott helyben nem tudtam volna neki fizetni... Ezért mentem el felválltatni...

2019. máj. 11. 18:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát elég nehéz lesz megkeresned. Facebook helyi csoportban talán megtudod keresni. (irnod kell posztot, hogy keresed)
2019. máj. 11. 20:01
 13/21 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen csoport... Kerestem. Így meg, hogy tudom hogy néz ki, nehéz lenne, lehet nem is ide valósu, sokkal inkább néznének hülyének.

Ez nem lesz meg, de nem is bánom...,

Mint valaki írta, ez inkább tolakodás volt, mint kedvesség. Nem olyan, hogy ad egy 20-ast, vagy 100 forintot a kocsiba...

Aztán lehet ismert is valahonnan, nem tudom. Azt pedig le sem tagadhatta, hogy bejövök neki, de akkor sem így kellett volna... De a legnagyobb hülye a pénztáros volt.

2019. máj. 11. 21:15
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
A legnagyobb hülye még mindig te voltál, de mindegy. A te fajtád sose ismeri el, de mindenki mást sokkal könnyebb hibáztatni.
2019. máj. 11. 21:22
 15/21 A kérdező kommentje:

Milyen "fajtám"?

Most már nem "Balázs" vagyok?? Szánalmas amit művelsz és még fel is pontoznak... Bolond vagy.

2019. máj. 11. 21:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem hiszitek el, de megvan :D instagrammon beírtam a település nevét és mára kiadott egy képet xD
2019. máj. 12. 00:20
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Lol. És ez miért nem ment saját kútfőből?

Kellett a magamutogatás, hogy fű amúgy mennyi pénzed vagy és nem kell mások segítsége? :D

Valszeg azért engem pontoztak fel, mert nem csak én találtam röhejesnek az egész kérdést és viselkedést. Meg ők valszeg Balázst is ismerik és igenis elég gyanúsan hasonlóan írtál meg reagáltál. De legyen, elhiszem, hogy valós az egész. Úgy még nevetségesebb. :D

Kösz a műsort!

2019. máj. 12. 07:30
 18/21 A kérdező kommentje:

Milyen magamutogatás?? Hogy az akaratom ellenére kifizetett valamit, amit nem tudtam visszaadni? Nem tényleg nem kell, de ez nagyon kellemetlen helyzet volt, nem dicsekedni akartam vele...

Komoly pszichés bajaid vannak a válaszaid alapján...

2019. máj. 12. 08:03
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Biztos, hogy csak nekem? :)
2019. máj. 12. 08:12
 20/21 Vree ***** válasza:

Szerintem 7es mondta jól - irgalmas szamaritánus jócselekedetet azzal fizetsz vissza, ha te is az vagy másokhoz. :)

A srácnak is, ha nem kereste a hálát, valószínűleg az volt a célja, hogy mást is erre motiváljon.

(Esküszöm mennyi idegbeteg lett amúgy a GyIken....a válaszadók 1/3át kapásból le kéne lőni, nem csak itt, hanem átlag bármilyen topikban is. Aki csak nagyképűsködni meg oltani jár ide, annak nincs hasznosabb dolga? Ez ugyanis még mindig egy kérdés-válasz, nem egy demenővagyok anonimusz oldal...)

2019. máj. 13. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!