Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nincsenek barátaim, nincs...

Nincsenek barátaim, nincs barátnőm, nem vagyok bátor, nem vagyok izmos, nem vagyok jó tanuló, nehezen kommunikálok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok gazdag, a szüleimmel rossz a kapcsolatom. Már sok ideje így megy. Van bármi értelme folytatni?
2019. máj. 8. 22:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A bátorság hiányt akár, önbizalom hiányának is nevezhetném
2019. máj. 9. 07:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért nem kaptál erre választ mert nem a kérdésbe tetted

Ugyan ezt amit válaszok közé irtál tedd ki kérdéssel és ezt a tartalmat.

Mert valld be senki nem figjafenti rinya kérdésből kihámpzni h hány éves vagy mit csinálsz és mi volt veled.

Oktalanul vádaskodsz

2019. máj. 9. 08:40
 13/15 anonim válasza:

Húú, haver, nagyon sajnállak...

Mindenképpen segítenék neked, csak sajnos nem vagyok jártas az ilyen dolgokban. Hál' Istennek nekem becsületes családom van, testvéreim, barátaim stb., bár nem tudom, ha megérdemlem. :|

Az is igaz, hogy az önbizalmam nekem is a földön mászik, de én nem is próbálkozok. Ne járj bulikba, én sem voltam soha, ne te keress barátokat, keressenek ők téged. Van, akinek szüksége lenne rád...

Helyesen írni tudsz, olvasni tudsz (gondolom) fizikailag egészséges vagy. Bár erről nem írtál... Ahogy írták a többiek, fejleszd magad, így az önbizalmad is növekedni fog! ;)

Légy bátor és sose add fel, jó srác lehetsz! :P

2019. máj. 20. 15:15
 14/15 anonim válasza:

Ja, és nem szeretném mégegyszer azt látni, hogy valaki szidja itt a kérdezőt úgy, hogy fingja sincs a pontos körülményeiről, helyzetéről!

Nem ajánlom! >:(

2019. máj. 20. 15:18
 15/15 anonim válasza:
Átérzem:(
2019. máj. 25. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!