Nincsenek barátaim, nincs barátnőm, nem vagyok bátor, nem vagyok izmos, nem vagyok jó tanuló, nehezen kommunikálok. Mit tegyek?
Azért nem kaptál erre választ mert nem a kérdésbe tetted
Ugyan ezt amit válaszok közé irtál tedd ki kérdéssel és ezt a tartalmat.
Mert valld be senki nem figjafenti rinya kérdésből kihámpzni h hány éves vagy mit csinálsz és mi volt veled.
Oktalanul vádaskodsz
Húú, haver, nagyon sajnállak...
Mindenképpen segítenék neked, csak sajnos nem vagyok jártas az ilyen dolgokban. Hál' Istennek nekem becsületes családom van, testvéreim, barátaim stb., bár nem tudom, ha megérdemlem. :|
Az is igaz, hogy az önbizalmam nekem is a földön mászik, de én nem is próbálkozok. Ne járj bulikba, én sem voltam soha, ne te keress barátokat, keressenek ők téged. Van, akinek szüksége lenne rád...
Helyesen írni tudsz, olvasni tudsz (gondolom) fizikailag egészséges vagy. Bár erről nem írtál... Ahogy írták a többiek, fejleszd magad, így az önbizalmad is növekedni fog! ;)
Légy bátor és sose add fel, jó srác lehetsz! :P
Ja, és nem szeretném mégegyszer azt látni, hogy valaki szidja itt a kérdezőt úgy, hogy fingja sincs a pontos körülményeiről, helyzetéről!
Nem ajánlom! >:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!