Hogyan legyek érdekes?
Figyelt kérdés
Olyan mintha csak akkor lehetnék ha én is innék, részeg történeteket mesélnék, cigiznék a többiekkel, hülyeségeket beszélnék, meg ilyenek.
Vélemény ?
Éreztétek már így magatokat, hogy nem vagytok elégé érdekes mert nem isztok, nem cigiztek ?
2019. máj. 5. 21:28
1/6 anonim válasza:
Legyél önmagad. Sosem ittam, cigiztem és nem is fogok, nem érzem kevesebbnek magam.
2/6 anonim válasza:
Én nem akarok érdekes lenni, úgyhogy nem tudom átérezni ezt a problémát. Én magamnak élek, és nem azért, hogy másoknak érdekes legyek.
3/6 anonim válasza:
Hát ezt max 16 évesen érzed, később le fogod szrni.
4/6 anonim válasza:
Én pont attól éreztem magam érdekesnek, hogy nem ittam, nem cigiztem.
5/6 anonim válasza:
Legyen egy hobbid, előny, ha nem tömegcselekvés, vagy ha igen, sokat dob, ha kiemelkedően jó vagy benne. Ez egy általános tanács, de hát olyat fölösleges űznöd, amit nem is szeretsz. Ahogy előttem írták, legyél önmagad.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó igaz, ezen már sokszor gondolkoztam hogy mi legyen a hobbim.
Tudom, tudom, legyek önmagam.. De mindenhol akik cigiznek jobban össze tartanak pl. Akik isznak meg olyan könnyen jól érzik magukat
2019. máj. 6. 04:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!