Onyx123 kérdése:
Miért van az hogy csak mindig én kezdeményezek a beszélgetésben (akár chat, akár buli) más is van igy? Talán nem vagyok érdekes senkinek?
Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 21:37
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy megszoktak, hogy mindig te kezdemenyezel es igy ok nem teszik. Azt tudom javasolni hogy ne kezdemenyezz tobbet, hagyd kezdemenyezzenek ok is.
Lehet ok nem kezdemenyeznek majd, ez van, de szerintem ha normalis vagy akkor nincs veled baj.
Nezd vissza a beszelgeteseket es elemezd magad, amiket mondasz es talan tudsz majd javitani a kommunikacion a jovoben, ha elvetesz hibakat, pl tul nyomulos vagy, turelmetlen, panaszkodos, tul sok a kerdes stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!😁 Remek ötletet adtál :D
2019. febr. 18. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!