Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Péntek este buliban voltunk,...

Péntek este buliban voltunk, berúgott mindenki rajtam kivul, de mégis nagyon féltek ok is, szerintetek mi lehetett? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval,17-18eves fiatalokról van szo szokasos nyarnyito buli,ivás zene,szóval na értitek.Ivott mindenki én is,de csak mértékkel,de mindegy nem ez a lenyeg.

Ejjel 2-3ora kozott lehetett amikor kimentünk a ház elé,ami a település szélén volt,ahol voltunk..Vagyis csak ez az egy ház volt ott mert ebben sem laktak hanem ilyen bulizos ház.Tehat kimentünk az útra és és a házzal szemben kukoricás volt,a masik oldalon pedig napraforgó és búza és elkezdtünk befelé menni a táblákba mert hat na,a pia..nem is volt semmi gond..egészen addig amig egyik baratnommel és a baratjaval meg nem láttunk kb 150cm-es alakot beszaladni a búzaba de mégis allat kinézetű volt. Tehát farka volt,két lábon allt de mégis ember arca volt és olyan hangot adott ki mintha valaki furulyazna. Nagyon nem all ossze a kep,hogy ezek a tulajdonságok honnan állnak így ossze. Nem kamuzok,tehát ha valaki így gondolja,ne is írja le mert feleslegesen moert pocsekolnam ilyenre az időmet?Szellem,földönkívüli,allat?!?Szerintetek?

különben mint kiderult pentekhez kepest egy héttel ezelőtt meghalt 2fiatal autóbalesetben ebben az utcában.Lehet valami koze ehhez?Tisztan emlekszem ra,meg páran is hiaba voltak berugva..Elegge aggaszt mert mert eddig sohasem lattam ilyet.

2018. jún. 19. 19:46
 1/1 anonim ***** válasza:

15-én pénteken - ahogy írtad - növő Hold volt, tehát a fénye az nem számottevő.

Éjszaka ilyen fénynél nagyon nehéz bármit is felismerni!

Lehet hogy ti is medvével találkoztatok.

Vagy valamelyik haver berúgott mint a szamár, és az ő farkát láttátok. (medvének nem jellemző)

Így a furulyaszó is magyarázható... te kis hamis:)

2018. jún. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!