Nagyon érdekes kérdéssel fordulok hozzátok! Ne sajnáld a betűt! (? )
Ki hogyan szórakozik?? Hogyan töltődik fel?? Hogyan adja ki magából a heti stresszt hétvégén???
És miért választja ezt???
Kösssz a válaszokat előre is!
nem kimondottan stresszesek a heteim, de nekem a szabadnapon a feltöltődés azzal kezdődik, amikor nem ébresztőre kelek, hanem addig vagyok ágyban, ameddig jól esik
utána bármi közös program a párommal vagy a barátnőmmel jót tesz.
vásárolgatás
tavasszal, nyáron séta, fagyi
Sok mindent szeretek csinálni. Rendszeres sportolok, ez levezeti a feszültséget. Bulizni csak ritkán szoktam, de abban is a tánc az, amit szeretek, az is levezeti a feszültséget.
Egy jó film, egy színház, hangverseny, olvasás, vagy akár egy kis zenehallgatás otthon egyedül, ezek engem mind feltöltenek. És persze a barátokkal és a párommal eltöltött idő, vagy a közös programok.
Nekem a feltöltődés amikor a kutyáimmal egy hosszabb kirándulásra el tudok menni,a közeli parkokban.Igaz,ez akkor igazán jó ha jó az idő,csicseregnek a madarak,süt a nap. Az számomra megnyugtató. De amúgy a zene hallgatás is kitud kapcsolni.
A bulizásnál is ki tudom magam tombolni,de sajnos mostanság ritkán adódik meg,hogy így ki éljem magam. Igazából a bulizásban is azt szeretem,kicsit iszok,becsiccsentek és táncolok ezerrel.Ha kell egész éjszaka.
Engem ez is nagyon kikapcsol.
Jelenleg tanfolyamra járok,heti 2x-3x így nem túl fárasztóak a hétköznapok,egyenlőre,márciustól pedig minden nap gyakszira kell mennem.
De mikor sokat dolgoztam akkor jól tudott esni,hogy pénteken vagy szombaton elmentünk barátokkal bulizni :)
Ha barátnőmmel vagyok,vásárolgatok az is jó kikapcsolódás.
Számomra ennek sok módja van, pl. szoktam otthon wellness-ezni, csinálok bőrradírt, hajpakolást, arcpakolást, szőrtelenítek, tornázom, gyertyákat gyújtok stb.
Aztán van, hogy én is elmegyek egy fél napra a kutyámmal és rengeteget futkosunk, játszunk. Annyira boldog ilyenkor a kutyám, hogy rám ragad a sok öröm. :)
Vagy elmegyek vásárolni, veszek magamnak valami szépet, aminek nagyon örülök.
Én is szeretek bulizni, segít a feltöltődéshez. És most a sok antialkoholista lepontos, de én még berúgni is szeretek. Persze nem a négykézláb csúszásig, meg hogy ne tudjak magamról, de néha bizony túljutok a spicces állapoton.
A másik a sport. Ez főleg akkor jó, amikor nagyon ideges vagyok. Régen ilyenkor rágyújtottam, most inkább letolok egy brutális edzést. Utána már nincs erőm idegeskedni sem, lezuhanyzok, és úgy érzem, hogy újjászülettem.
A harmadik módszer a szex. Állandó barátom van, és rengeteget szeretkezünk, gyakorlatilag mindenre a legjobb "gyógymód".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!