Hogyan tudnám elérni, hogy ne legyek számukra érdekes?
Volt tavaly év elején egy lány barátom, de mint később kiderült, nagyon nem volt az...
Tavaly nyáron kiutazott a hapijához Angliába, a pasika azonnal megfenyegetett engem és a családomat, erre én annyira begurultam, hogy én is meg fenyegettem Őket... rendőrségi feljelentést tettek, a rendőrök nem tettek semmit csak annyit, hogy szóltak a helyi polgárőröknek, jól lejárattak. Később több munkahelyen is lejárattak majd alaptalanul a bíróságon is feljelentettek, itt már becsületsértés volt. A bíróságon össze bunyóztunk, vszínű ősszel lesz e miatt a tárgyalás. A csajszi Bátyja egyszer a saját otthonomban akart agyonverni.
Én megszakítottam ezekkel az emberekkel minden kapcsolatot, megváltoztattam a telefonszámomat, email címem, Facebookon akiket tudtam ismerősüket, letiltottam.
De észre vettem nem rég, hogy a lánynak 2 új Facebookja is van, akkor ki tudja hány olyan fiókjuk lehet amikről nem tudom, hogy Ők azok. Instagramra is beregisztráltam időközben, kiakartam próbálni, de ott is bekövetett a lány bnője, figyelgeti mit rakok ki. Facebookon ugyan a bejegyzéseim csak ismerősöknek látható, de 1, ki tudja hány közös ismerős lehet, 2, a nyilvános csoportba tett bejegyzéseim láthatják és pl. van egy olyan csoport ahol a városról szoktam régi képeket megosztani... Egyszerűen hiába tiltom le a profiljaikat, mindig újat csinálnak. :'(
Engem nagyon zavar, hogy ezek követgetnek, figyelgetik minden lépesem, mit tegyek már? :'(
23/F
2!
Fuss neki mégegyszer…
A lány Bátyja agyon akart verni, az udvarunkon. Kiutazott a falumba, csak ezért.
Később meg feljelentettek a Bíróságon... sztem Ők azért ártani szeretnének nekem.....
mi a rák baja van?
a portádon nagykéssel is megszórhatod a veséit..
nehogy már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!