Más is ment már így bele kapcsolatba?
Nem rég kezdtem el "hivatalosan járni" egy lánnyal, azaz kimondtuk hogy mostantól együtt vagyunk.
Ő rettenetesen szerelmes belém, legalábbis úgy tűnik és meg inkább csak mentem az árral.
Azaz megcsókoltam amikor úgy érzem, majd lefeküdtem vele amikor a szituáció úgy hozta. Beszélgettem vele amikor pont kedvem volt, de igazán semmilyen kötődést nem érzek és azért kerültem vele kapcsolatba, mert pont nem akartam ellenkezni hogy elrontsak egy biztos pontot az életemben vagy éppen nem akartam megbántani.
Mások is vannak így? Már most látom, hogy nagyon, de nagyon csúnya vége lesz valamikor és persze a lánnyal nincs probléma sem külsőre sem belsőre csak valahogy semmit sem érzek és én sem értem mért...
Közben beszélgetek más lányokkal, de tetlegességig persze nem fajultak a dolgok, mert erős moráljaim vannak így senkit sem csalok meg ... csak amikor egy szerelmes számot hallok nem a barátnőmre asszociálok hanem egy másik pont akkor esedékes random tinderes lányra.
Kicsit olyan mintha tudatalatt keresném a megfelelő lányt, akivel levált hatnám, de érzem mennyire problematikus ez és én tipikusan a jó fiú vagyok így tudatosan kimondva elég furcsa.
Ebben az esetben szakítanom kéne vele, hogy megvédjem magamat potenciális drámától?
Vagy maradjak vele tovább? Tudom furcsa koncepció, csak kapcsolatok terén nincs nagy gyakorlatom és a barátaim azt mondják hogy maradjak vele és tekintsem gyakorlásnak hogy ha majd megtalálom az igazi ne azért rontsam el, mert tapasztalatlan vagyok.
Ez is elég furcsa dolog, de pl.: már lányoktól is hallottam ezt. Pl.: Egy első találkozásnál egy lány egyszer megmondta hogy nem vagyok igazán az esete, de gyakorlás képpen eljött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!