Az egyik tanárommal úgymond jóban vagyok és szoktunk beszélgetni neten keresztül is + néha találkozunk. Mennyire fér ez így bele egy tanár-diák kapcsolatba? 17/L
Szerintem ez már több mint egy ártatlan tanár-diák kapcsolat.
Egyik tanárommal sem szoktam találkozni vagy neten beszélni, max az ofőmmel, de akkor is csak annyit, hogy szólok neki hogy lebetegedtem és mennyi ideig nem megyek suliba (mert kéri mindenkitől).
Ha tudsz állj le mielőbb, mert egy férfinek nem elég, ha leültök 1-2 órára kávézgatni, később többet akar.
Én nagyon jóban vagyok az ofőmmel, jól eltudunk beszélgetni dolgokról, de mindig én írok neki.Meg találkozni sem találkozunk... Cdak suliban, de már egyáltalán nem találkozhatok vele sehol sem sajnos mivel megyek másik suliba.
Viszont ha ő kezdeményez akkor ott tényleg gondol vannak.Ne haragudj, de egy normális korrekt tanár nem csinál ilyet hogy beszélgetést kezdeményez egyik diákjával és találkozgatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!